Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hová fajulhatnak a rasszizmuss...

Hová fajulhatnak a rasszizmussal kapcsolatos zavargások Amerikában?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdés május 17.-én tettem fel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

Akkor a legtöbben azt gondolták, hogy csak bolondozom, meg hogy ez a kérdés az Ezotéria rovatba való.

Na most mit gondoltok ezek után?

(Szerintem hatalmas nagy sz@r van az USA-ban.)

2020. jún. 22. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész nem Floyd-ról szól és nem a rasszizmusról, hanem a nyugati civilizáció lerombolásáról, a történelem újraírásáról, a nyugati fehér ember példaképeinek eltörléséről. Máskülönben nem csak Washington, Lincoln és Churchill-szobrokat fenyegetnének hanem pl. a portland-i Lenin-szobrot is. Ezzel szemben pl. Németországban új Lenin-szobrot avattak:

[link]

Nemrég Shaun King (egy vezető BLM-es figura aki nem tűnik túl feketének) például templomok megrongálására és Jézus-szobrok(!) ledöntésére bíztatott, egyértelműen hergelni próbálva a keresztény republikánusokat.

[link]

Nagy-Britanniában pedig olyan történelmi figurák szobrait is megrongálják akik olyan régen éltek hogy soha nem is tudtak a feketék létezéséről.

[link]

Egyébként nem tudom mi lesz novemberben de egész eddig a republikánusok SEMMIT nem tettek a szobordöntések ellen (még elítélő nyilatkozatot se hallani, csak Trump-tól, ami még egy kívülálló szemével nézve is megdöbbentő) és jövő szombaton lesz az amerikai függetlenség napja amivel kapcsolatban nagyon rossz előérzetem van...

"Kedvencem, hogy a Demokraták panaszkodnak milyen erőszakosak a rendőrök"

Meg hogy számolják fel a rendőrséget. Miközben egészen eddig ők voltak a civil fegyverviselési engedély ellen mondván csak a rendőröknek legyen. Nyilvánvaló hogy a BLM-tüntetéseken elkezdte skandálni hogy le a rendőrökkel a demokraták pedig igyekeznek meglovagolni a narratívát így választás előtt.

"Pár napja meglőttek valakit ezen a területen belül és most fel vannak háborodva, mert elvárják, hogy a rendőrség nyomozza ki lőtt (mármint a rendes rendőrség, akit kiüldöztek), és most emiatt morognak, hogy miért nem mentek még be nyomozni."

Az úgy volt hogy valakit lelőttek odabent, kihívták a mentőket de azok nem voltak hajlandók rendőri kíséret nélkül bemenni ellátni a gyereket, erre az elvérzett. Ezen értetlenkedtek odabent a szójazabáló vegánhuszárok.

2020. jún. 23. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
11: Akkor bocsi, én a mentős részt nem olvastam, csak azt, hogy fel vannak háborodva amiért a rendőrök nem mennek be kinyomozni az ügyet, stb. Abban amit olvastam ez volt.
2020. jún. 23. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
12: pont az volt a probléma hogy a bentiek nem hajlandók rendőröket beengedni, anélkül meg persze hogy nem megy be a mentő egy ilyen helyre, ezért vérzett el az "elvtárs" is. Elég sokat elmond a CHAZ-ről hogy inkább hagyják a társukat elvérezni mint hogy rendőröket engedjenek be oda. (A barikádokon is amiket felállítottak sok helyen látni azt hogy ACAB - all cops are bad, minden rendőr rossz -, ezek után nem tudom mit vártak).
2020. jún. 23. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mintha Magyarország olyan barátságos ország lenne
2020. júl. 11. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!