Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nigéria milyen életre?Vannak...

Nigéria milyen életre?Vannak egész jó részei?

Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Vannak. Mehetsz. Szia. Néger fütyi kell?
2020. jún. 21. 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:

1-es viccen kívül kérdeztem

Onnan jött a kérdés,hogy az ország egy olajállam és kíváncsi vagyok,hogy a helyi fekusz vezetőik meg a kínai olajvállalkozók minden pénzt lenyúlnak vagy azért lát belőle vmit az átlagos helyi is

2020. jún. 21. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem lát. Mint mindenhol.
2020. jún. 21. 16:33
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as köszönöm de azért így nem igaz pl Líbiában Kadhafi alatt volt alapjövedelem és kb úgy éltek mint most egy Katarban vagy Dubaiban
2020. jún. 21. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
1%
Sokkal élhetőbb hely mint Magyarország.
2020. jún. 21. 17:07
 6/9 A kérdező kommentje:

5-ös kérlek szépen ezt tudnád részletezni?

Merre fele voltál ott?Miket tapasztaltál?Milyen volt az infrastruktúra?

Ha viszont troll vagy kérlek írd meg mivel tényleg érdekelne azok véleménye akik ismerik az országot

2020. jún. 21. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem élhetőbb mint Magyarország, és sokkal veszélyesebb is pl. a Boko Haram terrorszervezet akciói miatt...
2020. jún. 29. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
5%
Én oda mentem férjhez 10 éve most Londonban lakok, sajnos zavarta a férjem családját, hogy fehér vagyok és gyerekemet hátrahagyva el kellett mennem. De a férjem szeret, gyerekemmel is beszélhetek ha nincsenek otthon a szülei. Teljesen elfogadtam a kultúrájukat, nem illek bele, de a szerelem nálunk összeköt.
2021. jún. 19. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ez durva ee.
2023. márc. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!