Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Balos jogvédők, szerintetek...

Balos jogvédők, szerintetek normális, ahogy a rendőrök letérdelnek egy bünöző előtt, csak mert az néger?

Figyelt kérdés
Vagy a másik remek amerikai ötlet, a rendőrség megszüntetése? Csudajó lenne ez az anarchia, ugye?

2020. jún. 16. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%
Anarchista vagyok. Az a legkevesebb amit egy "rendőr" tehet.
2020. jún. 16. 21:07
 12/23 A kérdező kommentje:

#11 Na, te vagy az én emberem. Szerinted ha mondjuk az anarchiaban ülsz otthon, és betörnek a házadba, és ki akarják rabolni a családodat, és senki sem véd meg, rendőrség híjján, az müködőképes lenne?

Amúgy meg azért a balosokat kérdezem, mert ők védik a gyilkos, fehérgyülölő, rasszista, antifa hordát.

2020. jún. 16. 21:22
 13/23 Neurotech ***** válasza:
85%
Itt az ideje, hogy a nègerek elmenjenek Szaúd Arábiába csókoltatni, annyi rabszolgakereskedő mint az arab félszigeten sehol sem termett/terem ugyanis az 1962es rabszolgaeltörlés óta ugyanúgy működnek nem hivatalosan. Csak ott a négerek néznének, hogy fosztagatásért korbácsolás járna...
2020. jún. 16. 21:35
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Az egyest lepontoztátok pedig igazat írt. Ezt a liberális hülyeséget nem a feketék találták ki ők csak élnek a lehetőséggel
2020. jún. 16. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

1es 3-as és 4-es leírta az igazat

10-es szerintem soha életében nem volt az USA-ban,ott mindenkivel erőszakosan lépnek fel a rendőrök mivel NINCS más választásuk tekintve,hogy még a babakocsit sétáltató asszonynál is van a táskában egy fegyver,16 felett meg szinte kötelező lásd iskolai lövöldözések

10-esnek meg üzenem,hogy ha Európából annyira zavarja az amerikai belügy és a feketék helyzete akkor költözzön be Detroitba,a fekete drogkereskedők és bandák között nem sokáig élne amikor meglátják a bőrszínét

Bár én továbbra sem értem,hogy Magyarországon vagy úgy általánosan Kelet-Európában miért kell ennek akkora nagy ügyet csinálni mikor sem Amerikához,sem Afrikához sem a gyarmatosításhoz nem volt semmi közünk :D

2020. jún. 16. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

13-as Szaúd-Arábiát nem tudom de Líbiában valóban rabszolgaként árulják a nyugat-afrikai menekülteket

https://www.youtube.com/watch?v=2S2qtGisT34

De amúgy Kadhafi volt a rossz csúnya diktátor :D

2020. jún. 16. 22:15
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem miiért kell ilyen szélsőségekben gondolkodni. Szerinted aki balos mind egyformán gondolkodik? Innen is látszik, hogy a kormány-médiának milyen súlyos népbutító hatásai vannak.
2020. jún. 16. 22:40
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Mint liberális teljesen jó ötletnek tartom. Bár Magyarországon nincs annyi fekete, meg mi nem vettünk részt a rabszolga kereskedelemben, de a magyar is bűnös a szlovákokkal, románokkal, cigányokkal az ő lábaikat kéne csókolgatni. Trianon 100. évfordulóján egy tömeges román lábcsókolás szép gesztus lett volna.
2020. jún. 16. 22:45
 19/23 anonim ***** válasza:

18-as ez tuti trollkodás de azért reagálok rá :D

Nincs olyan,hogy magyar,szlovák,román mivel mindenki keveredett mindenkivel

Egyébként meg akkor ennyi erővel a romák akik többségében drogkereskedők vagy segélyen élnek kiknek a lábát csókolják meg?

Amúgy ha a magyar bűnös a szlovákkal akkor te is az vagy,igaz?

Akkor viszont kezdheted a lábamat csókolni és nyalogatni mivel én szlovák származású vagyok ;) írj majd privatot mikor jössz nyalogatni a talpamat

2020. jún. 16. 22:53
 20/23 anonim ***** válasza:
92%

19# Én meg zsidó vagyok az mindent visz, sőt biszex hajlamom is van, szóval a pc törvénye szerint te csókolsz lábat.

A 18-as voltam

2020. jún. 17. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!