Balos jogvédők, szerintetek normális, ahogy a rendőrök letérdelnek egy bünöző előtt, csak mert az néger?
#11 Na, te vagy az én emberem. Szerinted ha mondjuk az anarchiaban ülsz otthon, és betörnek a házadba, és ki akarják rabolni a családodat, és senki sem véd meg, rendőrség híjján, az müködőképes lenne?
Amúgy meg azért a balosokat kérdezem, mert ők védik a gyilkos, fehérgyülölő, rasszista, antifa hordát.
1es 3-as és 4-es leírta az igazat
10-es szerintem soha életében nem volt az USA-ban,ott mindenkivel erőszakosan lépnek fel a rendőrök mivel NINCS más választásuk tekintve,hogy még a babakocsit sétáltató asszonynál is van a táskában egy fegyver,16 felett meg szinte kötelező lásd iskolai lövöldözések
10-esnek meg üzenem,hogy ha Európából annyira zavarja az amerikai belügy és a feketék helyzete akkor költözzön be Detroitba,a fekete drogkereskedők és bandák között nem sokáig élne amikor meglátják a bőrszínét
Bár én továbbra sem értem,hogy Magyarországon vagy úgy általánosan Kelet-Európában miért kell ennek akkora nagy ügyet csinálni mikor sem Amerikához,sem Afrikához sem a gyarmatosításhoz nem volt semmi közünk :D
13-as Szaúd-Arábiát nem tudom de Líbiában valóban rabszolgaként árulják a nyugat-afrikai menekülteket
https://www.youtube.com/watch?v=2S2qtGisT34
De amúgy Kadhafi volt a rossz csúnya diktátor :D
18-as ez tuti trollkodás de azért reagálok rá :D
Nincs olyan,hogy magyar,szlovák,román mivel mindenki keveredett mindenkivel
Egyébként meg akkor ennyi erővel a romák akik többségében drogkereskedők vagy segélyen élnek kiknek a lábát csókolják meg?
Amúgy ha a magyar bűnös a szlovákkal akkor te is az vagy,igaz?
Akkor viszont kezdheted a lábamat csókolni és nyalogatni mivel én szlovák származású vagyok ;) írj majd privatot mikor jössz nyalogatni a talpamat
19# Én meg zsidó vagyok az mindent visz, sőt biszex hajlamom is van, szóval a pc törvénye szerint te csókolsz lábat.
A 18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!