Van a fehér embernek a jövője a világban?
Amerikai kontinens : Ugye "black lives matter" azaz a fekete élet számít. Fosztogatnak a feketék mostmár legálisan. A liberális ELIT még felgyorsítja is a folyamatokat.
Európa : iszlamizáció. Történészek szerint már 15-20 év alatt is felveheti az sulám kafilfátus nevet francia,német hon [link]
Afrika : Jobb ha nem is beszélünk róla lásd dál-afrika
Ha mindenhol szétnézünk a világban a fehér, hetero, és a kultúránk a kereszténység, szokásaink visszaszorulóban van. Lehetséges, hogy a jövőben nem lesz alaptudományos kutatás, technológiai fejlődés, csak olyan vademberként fogunk élni szerte a világon, mint most teszik ott ahonnan jön a migráció ? [link]
Amikor egy civilizáció elér
Egy bizonyos fejledtségi, értelmi szinttet, kinövi a bugyta valásokat akkor rá kell hogy jöjjön hogy valójában mennyire egy értelmetlen szenvedés az élet, és hogy a folytonos szaporodás, fennmaradás mellet vannak jobb alternatívák is. Viszont ez a folyamat nem csak a fehérekre jellemző. Mindenhol csökkenek a születési ráták. 150 éve még itt is simán szült az asszony 10 gyereket, most meg... A kelet ázsiaiak még előrébb taartanak ebben a folyamatban, ők lehet hogy még előttünk is kihalnak. Azután jöhetnek a latin-amerikaiak, törökök, cigányok, arabok, indiaiak és legvégül pedig a négereket, afgánokat is eléri ez a folyamat.
Ezekkel szerencsére tisztában vagyok, csak nem volt türelmem külön kitérni rájuk.
Jaja, tudom, a dzsihád meg a saría fogalmát is biztos csak én találtam ki...
Az elnyomás és a hétköznapi erőszak két külön téma. Az előbbinek többféle színe is lehet (de jellemzően kaftános), az utóbbit meg "valamiért" 95%-ban nem-fehérek követik el...
Látom, te is megtaláltad a "helyes utat"... Konkrétan semmiben nincs igazad, csak a saját elcs3szett életed alapján próbálod meghatározni a világ működését.
#32 Nem a 31-es válaszoló vagyok de nem írt teljesen hülyeséget. Sok ember nincs tisztában azzal, hogy milyen gyorsan esik a termékenységi ráta sok harmadik világbeli országban és, azt gondolják hogy a jelenlegi demográfiai trendek állandóak maradnak, ami hülyeség mert sosem voltak állandóak.
Kína népessége pl. a 60-as évek óta több mint duplájára nőtt, viszont tavaly csúcspontjára ért és 2100-ra 500-700 millió közé fog esni (különböző scenario-k szerint): [link]
Indiában reprodukciós szint alá esett a termékenység nemrég, ahogy Latin-Amerika nagy részén is, szóval a népességnövekedést inkább már csak a fiatal felnőttek magas és az idősek alacsony aránya húzza magával.
Sok ember meglepődne azon, hogy Mexikóban, Brazíliában, Iránban és Törökországban már kevesebb mint 2 gyereket vállalnak átlagban a mostani fiatal felnőttek, pedig így van. A fogamzásgátlás mindenhova elér szépen lassan.
Eközben meg Afrika egy nagy részén robbanásszerű népességnövekedés megy végbe évtizedek óta, és nem látszik lassulni...
Ki mondta, hogy a dzsihadot meg a sarya-t te találtad ki?
Csak éppen egyik sem azt tartalmazza és jelenti, amit te gondolsz róla.
Remélem, te azért majd felhomályosítasz minket a "valódi" jelentésükről...
Minek?
Te meg vagy győződve róla, hogy úgy van ahogy gondolod és mindegy mit írnék akkor sem hinnéd el.
Aha... Én is így gondoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!