Elon Musk melyik pártot támogatja ?
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem anno Trump mellett volt de nem vette jó néven, hogy kiléptek a Párizsi klímaegyezményből. Most is Republikánus párti ? Valamint mit gondoltok Elon Muskról mint emberről . Zseni? Vagy csak belenyúlt a tutiba ?2020. jún. 14. 14:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs sok ideje politizálni.
2/3 anonim válasza:
Az első részéhez nem igazán tudok hozzászólni, mert nem konyítok hozzá és nem is kísértem egyáltalán figyelemmel az ilyen eseményeket. Mint ember, engem lenyűgöz, zseni. Többször is megcsinálta már a lehetetlent, annak ellenére, hogy senki nem hitt benne, kigúnyolták, és jó dolgokat csinál, nem csak úgy üzletelget aztán meggazdagszik. Kicsit lehet elfogult vagyok, de én hiszek abban, hogy ő tényleg más, mint sokan mások és helyes motivációk vezérlik. Ha ebben biztosak nem is lehetünk, amit ő a tetteivel bebizonyított és elért az magáért beszél, a technológia és az innováció terén megérdemelten az egyik legnépszerűbb, legbefolyásosabb személy, akiről szerintem hallunk még. Most olvasom a róla írt könyvet, lenyűgöző, illetve az interjúk alapján is egy szimpatikus, amolyan awkward nerd típus kicsit belül, egy nagy gyerek tiszta szívvel aki nagyon nagyot mer álmodni és kitartó, alázatos, nem mellesleg hihetetlenül jó esze is van és érzéke ezekhez a dolgokhoz.
3/3 anonim válasza:
Musk az utóbbi években teljesen megőrült, annyi ostobaságot beszélt össze és csinált; szerintem előbb-utóbb a zárt osztályon végzi. Agyára ment a tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!