Miért beszélt rendkívül csúnyán Liam Benett a Twitter csatornán Donald Trumppal, amikor az elnök úr udvariasan meghívta őt és a családját golfozni?
Az egész történet úgy kezdődött, hogy Liam Benett reagált egy internetes kérdésre, "Melyik hírességgel golfoznál, ha lenne rá lehetőséged?", mire Liam Benett azt válaszolta, "Donald Trumppot választom, ő nagyszerű volt a Reszkessetek betörők 2-ben!".
Az elnök úr felkereste és rendkívül udvariasan írt egy barátságos levelet, azt írta, hogy meghívja őt és a családját golfozni a világ legjobb golfpályáján. Erre Liam Benett hihetetlenül bunkó és sértő módon azt válaszolta a barátságos ajánlatra, "Wow, köszönöm hogy írtál nekem, de szerintem te egy borzalmas emberi lény vagy és még ha tudnék is golfozni, nem játszanék veled. Mit szólnál hozzá ha lemondanál?".
Azóta is érzem a gyomromban azt a gőrcsös nyomást, gyakorlatilag fájt ezt elolvasnom. Mégis hogy beszélhet így az elnökkel? Tiszteletben tartom ha nem kedveli, ez rendben van, de ez sem jogosítaná fel őt arra, hogy így beszéljen vele. Ráadásképpen Donald Trump egy rendkívül udvarias, barátságos levelet írt neki.
Mégis miért csinálta ezt Liam Benett? Hogy beszélhet ilyen csúnyán az elnökkel, aki egy kedves lehetőséget ajánlott fel neki?
Epsteinnek lenne egy-két szava hozzád.
"Azóta is érzem a gyomromban azt a gőrcsös nyomást,"
Remélem csak viccelsz. Trump semmilyen tiszteletet nem érdemel.
"Remélem csak viccelsz. Trump semmilyen tiszteletet nem érdemel."
Végülis csak óriási média fölénnyel szemben, fele annyi pénzből mint amennyit Clinton költött kampányra, behúzta a választást.... Azért szerintem ez már magában tiszteletre méltó.
Amúgy kérdező ő egy olyan ember aki döntéseket is hoz, nem csak úgy el van magának a fehér házban és ez nem tetszik a demokratáknak.
"Azóta is érzem a gyomromban azt a gőrcsös nyomást, "
menj el a slozira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!