George Floyd tényleg visszaeső bűnöző volt?
Ezt olvastam:
"1998 – 10 hónap börtön fegyveresen elkövetett rablásért
2002 – 8 hónap börtön kokainozásért
2004 – 10 hónap börtön kokainozásért
2005 – 10 hónap börtön kokainozásért
2007 – 5 év börtön, mert fegyveresen kirabolta egy terhes nő otthonát"
Ezek igazak?
Persze ettől még ugyanúgy történhetett rendőri túlkapás, de azért egy ilyen embert én nem fogok sajnálni.
Tegyükfelhogy mondjuk mégsem a rendőrség ölte meg, akkor teljesen elfogadható az, ahogy a rendőrség fellép az állampolgárok ellen? Akorr mindenrenbevan? Öltek meg ők eleget meg fognak is.
George Floyd nem az első és utolsó eset volt.
ma 13:25
Akkor is háborogsz, ha fehér az áldozat a rendőri túlkapás miatt? Vagy azon, hogy itthon meg a rendőröket verik? Esetleg ez csak akkor fáj neked ha szines kedvenceidet érinti?
A rendőrség dolga nem az emberölés. Az a rendőr, aki embert öl, azt azonnal ki kéne rúgni. Ez a minimum.
Vannak, mikor a rendőrök fehéreket ölnek meg, igen. Attól az még ugyanúgy rendőri túlkapás, és ugyanúgy érvényes rá, hogy a rendőröknek nem az a dolga, hogy embereket öljön.
Téged miért nem bosszant, hogy a rendőrség embereket ölhet sok esetben következmények nélkül?
És ha megengedsz egy személyeskedő megjegyzést a stílusodra való tekintettel: mennyire finom a cipőtalpa?
# Sunshinedoll
Remélem trollkodsz. Mert hát írni tudsz akkor szerintem olvasni is. Máskülölömben észre vetted volna hogy arról van szó hogy a tagot nem megölték hanem másba halt bele.
" És ha megengedsz egy személyeskedő megjegyzést a stílusodra való tekintettel: mennyire finom a cipőtalpa?"
Miután elárulod, hogy annyira finom-e a színes bráner, hogy minden ehhez a témához kapcsolódó kérdésnél vered a nyálad a fehérekkel szemben akkor majd lehet kiderül az is amire oly' kíváncsi vagy! :P Csak mert feltűnt már nekem is.
Másodjára meg olyan f...ságokat adsz a számba, amit nem "mondtam". Lásd. első bekezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!