Amerikában jelenleg egy szélsőbaloldali-anarchista forradalom zajlik?
Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 08:52
2/6 qkker1 válasza:
Semmilyen forradalom nincs, csak a felhergelt csürhe randalírozik!
3/6 anonim válasza:
Én úgy mondanám, az emberek kiállnak egy társukért, az egyenlőségért és a tisztességes bánásmódért.
Minden más mellébeszélés.
Jut eszmbe, melyik szakmunkásban tanultad a humán tárgyakat, hogy ilyen demgóg vagy???
5/6 qkker1 válasza:
"Én úgy mondanám, az emberek kiállnak egy társukért, az egyenlőségért és a tisztességes bánásmódért."
Azzal, hogy gyújtogatna-lopnak-rabolnak-tőrnek-zúznak?
6/6 anonim válasza:
"Én úgy mondanám, az emberek kiállnak egy társukért, az egyenlőségért és a tisztességes bánásmódért"
Igen, azért vernek szét mindent.
Amúgy azt tudtad, hogy ha te végeznéd be rendőri túlkapás miatt akkor úgy "állnának ki" ugyanezek érted, hogy legyintenének legfeljebb egyet?
De ilyet biztos nem tanítanak a kisegítőben ilyet ahol bukdácsolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!