Karib-térség országai milyenek közbiztonságra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 16:36
2/11 A kérdező kommentje:
És a többi?
2020. jún. 4. 16:41
3/11 Deák Dominik 2020 válasza:
Az egyik legdurvább térség, csak Közép-Amerika rosszabb nála talán.
4/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kis szigetországok különösebben veszélyesek lennének. Kuba is oké. Ami neccesnek számít Haitin felül, az szerintem Jamaika.
5/11 A kérdező kommentje:
3-as engem Hondurasban fegyveresek raboltak ki amikor oda mentünk céges dolog miatt 2 hétre szóval nekem mondhatod :D
2020. jún. 4. 18:46
6/11 A kérdező kommentje:
Bár hozzáteszem az én hibám volt mert nem figyeltem hová megyek be és vannak az országnak olyan részei amikbe nem szabad menni a drogbandák miatt és erre nem figyeltem
2020. jún. 4. 18:47
7/11 anonim válasza:
Hondurast nem vettem a Karib-térséghez, azt hittem, nem Közép-Amerikáról beszélünk. Viszont ha így nézzük, részemről akkor valóban, Honduras, Guatemala, El Salvador, Nicaragua és Mexikó közelébe sem mennék. Ezek borzalmas helyek. Costa Rica és Panama nagyjából oké.
8/11 anonim válasza:
Kuba nem olyan rossz, kb. Szabolcs megye a 80-as években, plusz egész évben jó idő van. A többi sokkal szarabb ország, köztük a sereghajtó Haiti, az kb. mint Afrika.
9/11 anonim válasza:
Csak nyaralós részeken voltam Mexikóban (Maya Riviera+Cancún) és Belize-ben (Caye Caulker+Ambergris Caye), minden rendben volt.
Mexikóban főleg ledöbbentünk, elég komoly fegyverekkel őrizték a nyaralókat, no meg az ékszerboltokat 😀
10/11 anonim válasza:
Magas az erőszakos bűnözések száma, mert ilyen forrófejűek tudnák ők lenni E!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!