Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Karib-térség országai milyenek...

Karib-térség országai milyenek közbiztonságra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Haitit a helyedben kerülném.
2020. jún. 4. 16:37
 2/11 A kérdező kommentje:
És a többi?
2020. jún. 4. 16:41
 3/11 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
52%
Az egyik legdurvább térség, csak Közép-Amerika rosszabb nála talán.
2020. jún. 4. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, hogy a kis szigetországok különösebben veszélyesek lennének. Kuba is oké. Ami neccesnek számít Haitin felül, az szerintem Jamaika.
2020. jún. 4. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as engem Hondurasban fegyveresek raboltak ki amikor oda mentünk céges dolog miatt 2 hétre szóval nekem mondhatod :D
2020. jún. 4. 18:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Bár hozzáteszem az én hibám volt mert nem figyeltem hová megyek be és vannak az országnak olyan részei amikbe nem szabad menni a drogbandák miatt és erre nem figyeltem
2020. jún. 4. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Hondurast nem vettem a Karib-térséghez, azt hittem, nem Közép-Amerikáról beszélünk. Viszont ha így nézzük, részemről akkor valóban, Honduras, Guatemala, El Salvador, Nicaragua és Mexikó közelébe sem mennék. Ezek borzalmas helyek. Costa Rica és Panama nagyjából oké.
2020. jún. 4. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Kuba nem olyan rossz, kb. Szabolcs megye a 80-as években, plusz egész évben jó idő van. A többi sokkal szarabb ország, köztük a sereghajtó Haiti, az kb. mint Afrika.
2020. jún. 4. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak nyaralós részeken voltam Mexikóban (Maya Riviera+Cancún) és Belize-ben (Caye Caulker+Ambergris Caye), minden rendben volt.

Mexikóban főleg ledöbbentünk, elég komoly fegyverekkel őrizték a nyaralókat, no meg az ékszerboltokat 😀

2022. nov. 12. 23:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Magas az erőszakos bűnözések száma, mert ilyen forrófejűek tudnák ők lenni E!
2023. márc. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!