Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valahogy nem kerek ez a...

Valahogy nem kerek ez a történet... Lehet hogy George Floyd nem is halt meg?

Figyelt kérdés

Ahogy megfojtotta a négert az a rendőr, zsebre dugott kézzel, ahogy mindezt hagyták lefilmezni , nagyon hajaz a Word Trade Center ügyére. Meg volt valami merénylet is egy amerikai városban pár évvel ezelőtt, egy maratoni futóversenyen merényelt egy állítólagos terrorista.Állítólag...

Persze egyáltalán nem biztos hogy ez a Floyd gyerek a színészi munkája után még életben maradt...

Lásd Ostwald és Jack Rubin esete...ami ugyancsak nem jól végződött

2020. jún. 3. 21:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10

Halott állapotot nem lehet tetetni? 4 m-ről egy okostelefon kamerája előtt? Mi vagy te ötödikes általános iskolás???

2020. jún. 3. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

"Megígérték neki hogy játssza el, aztán futni hagyják"

Ilyen alapon csak annál hiszed el, hogy meghalt, akinél te állapítottad meg a halált?

2020. jún. 3. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

Meghalt.Viszont pont a minap olvastam,hogy bűnöző előélettel rendelkezettés börtönbe is t.Egyedülálló nőket bántott,rabolt ki.Ezzel nem azt írom,hogy ez így is volt,hanem hogy ezt olvastam

De akkoris embertelen,ahogy meghalt.

2020. jún. 3. 22:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is meghalt, de nem biztos hogy ott és akkor...
2020. jún. 3. 22:17
 15/19 A kérdező kommentje:

Még a filmekben is így működik Amerika, el is mondják, ti meg azt bégetitek hogy ugyan már ...

Jó szórakozást és tanulást...

[link]

2020. jún. 3. 22:23
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Az Amerikai filmek kicsit sem hasonlítanak a való élethez. Kérdezz meg bármilyen amerikai lakost.
2020. jún. 3. 22:25
 17/19 A kérdező kommentje:

16

Tessél itt a Kennedy gyilkosságról szóló film részlete. Ez már csak meg történt?

2020. jún. 3. 22:50
 18/19 A kérdező kommentje:
2020. jún. 3. 23:01
 19/19 LazyJones ***** válasza:
78%
Nekem az nem kerek, hogy te minden létező konteóra rárepülsz. Tudtad, hogy titokban fel van írva a plafonodra, hogy "hiszékeny"?
2020. jún. 4. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!