Nyugaton ahol nincs urambátyám rendszer és felelős államférfiak/nők vannak pozícióban, hogy hogy jobban tarol a koronavírus?
1 millió lakosra jutó haláleset EU-s országokban:
797 Belgium
613 Spanyolország
541 Egyesült királyság
541 Olaszország
433 Franciaország
396 Svédország
339 Hollandia
325 Írország
174 Luxemburg
128 Portugália
100 Németország
97 Dánia
71 Ausztria
61 Románia
55 Finnország
51 Szlovénia
50 Magyarország (17. a 28-ból)
48 Észtország
29 Csehország
26 Lengyelország
24 Horvátország
23 Litvánia
18 Bulgária
14 Ciprus
14 Málta
16 Görögország
12 Lettország
5 Szlovákia
#1 én az EU-s országokat néztem, de ha neked van olyan ahol 1 millió lakosra le van vetítve az összes európai ország akkor ne csak egy számot írj be hanem kérlek linkeld.
Illetve simán válaszolhatnál is, hogy nyugati országokban ahol kompetenciák alapján kerülnek emberek vezető pozícióba hogy lehet, hogy mégis rosszabbul kezelték ezt a helyzetet?
"Illetve simán válaszolhatnál is, hogy nyugati országokban ahol kompetenciák alapján kerülnek emberek vezető pozícióba hogy lehet, hogy mégis rosszabbul kezelték ezt a helyzetet?"
Majd a jövő kutatásai részletesebben is kielemzik, hogy rosszabbul kezelték a helyzetet, vagy eleve rosszabb helyzetből indultak e. Az európai országok nem aszerint rendelték el a saját járványhelyzetüket, hogy hány felderített fertőzőttjük van a saját területükön, hanem a többi ország példáját követve. Eltudom képzelni, hogy több ember érintett a gazdag nyugat-európai országok és Kína kapcsolatában, mint Magyarország és Kína kapcsolatában. Félreértés ne essék, Magyarország szép hely, de egy kínai turista, ha meglátogatja Európát, akkor először Párizst veszi úticélba, Berlint, Olaszországot, Londont stb. és nem minket. Ugyanígy az üzleti ügyekkel, oktatásügyekkel és hasonlókkal.
Spanyolország és Portugália szerintem rendhagyó még az én érvelésemnek is, rajtuk még gondolkoznom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!