Az erdélyi magyarok szeretnék, ha Erdély Magyarországhoz tartozna?
#8,#9 voltam, #10-nek írom:
Igen, amint értem a többség szeretné a visszacsatlakozást vagy a függetlenséget, de az autonómiát első lépésnek tartja (vannak olyanok is, akik csak autonómiát, ismerek olyant a munkatársaim között). Az osztályomban pedig voltak olyanok, akiknek minden ősük magyar volt (az egyiknek még nemesi neve is volt, Y-al végződött, a családfáját a 15-16. századik tudta visszavezetni csupa magyarokból, ő mégis románnak képzelte magát). Nem azt mondom, hogy ezekből sok van (ők a kisebbség), de azért vannak. Ismerek egy olyan családot, ahol az apa-anya magyar volt (az apa szekus is volt), a gyerekek románnak tartják magukat, és egy szót se beszélnek magyarul. Árulók sajnos mindenhol vannak.
Miért akarnék én a csóró Magyarországhoz tartozni, mikor bolti kisegítőként havi 6200 lejt keresek, az 450ezer forintnak felel meg. Van két autónk egy Merci és egy BMW. Most készülünk egy új családi házat építeni 3 emelettel és egy medencével. A nejem ápolónőként dolgozik 5000 lej körül keres havonta. Nekünk nem kell semmilyen CSOK faxság, most jelenleg nem tervezünk még gyereket, mert jól megvagyunk így is. Bababvárós segélye meg nincs szükségünk, mert mindketten jól keresünk és tudunk eleget félretenni havonta.
Akkor miért is akarnék én a a maffia magyarországhoz tartozni, ahol sok ember éhezik és nyomorok. Tik még a saját öregjeitekről se gondoskodtok, dobálják ki a kórházakból az öregeket nálatok. Én szégyelném magam a helyetekben. Nálunk ilyen nincs hálistennek.
Arra a boltra en is kivancsi vagyok ahol a kisegito kb manager fizetest kap.
Az apolot elhiszem, sot van aki meg tobbet is kap.
#12, Ne olj meg, ocsem kap Csikszeredaban 2400at, en meg 3100, Kolozsvartol azert tobbet vartam volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!