Mi a véleményetek Bill Gates Ted-es "alakításáról" (elszólásárol?
Nem értek vele egyet, mert sajnos rohadtul nem úgy néz ki, hogy csökkenne a világ népessége.
Egyébként nincs itt semmi elszólás, aki ugye nem netes konteós videókból tájékozódik az tudja, hogy az életszínvonal emelés, az egészségügyi eljárások javítása, a várható élettartam növekedése általában születésszám csökkenést okoz, ez a demográfiai átmenet elmélete, nézz utána.
Jajj, ha a konteósok értelmesebb dolgokkal töltenék az idejüket, már előrébb lenne a világ...
Ahogy az egyes is írja. Lásd a fejlett világ: ahogy elterjedtek a vakcinák, a biztonságos szülés, születés, a gyerekek megélik a felnőttkort, nem halnak bele betegségekbe, stb. csökkent a születések száma. Rengeteg statisztika van arról, hogyan csökkent az utóbbi évtizedekben és évszázadokban a születések száma ahogyan fejlődött egy-egy ország.
Ha esetleg nekem is privát üzetnetet akarnál írni, ne fáradj, ha valami hozzáfűzendőd van, ide írd, privát üzenetet nem olvasok.
én azt üzenem Bill Gatesnek, hogy ritka szar munkát végez! A világ népessége átlag 12 évente egy milliárddal nő. A túlnépesedés a világunk legkomolyabb problémája.
Privátot én sem kérek, nem pszichiáternek tanutam.
5-ös! Akkor közkívánatra, már az első mondat üt!
"Nincs túlnépesedés ez egy kamu a deep state részéről.
Bill kifejti, hogy az oltásaival nem lineárisan fog növekedni a népesség, hanem 1-2%al...
De most megszólalt "kedves" nejével Melindával van egy alapítványuk is, hogy minden embert be kell oltani a vájruszra hivatkozva...
Ebben is van videó(nem vágott)
-a mindenszós kamublogot látva érlelődik bennem a gondolat, amit írtam is, hogy ez egy trollkérdés
Nektek minden kamublognak szàmít, ami konzervatív.
Nektek a HVG, Index CNN a kedvenc..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!