Németországban most már hivatalosan is bűnözhetnek a befolyásos emberek?
"hogy az együttműködéshez fűződő nemzetbiztonsági vagy bűnüldözési érdek jelentősebb"
Azért ez teljesen más, mint hogy elengedünk valakit csak azért, mert az ország egyik legnagyobb cégének a vezére.
Az a baj, hogy olyanokkal beszélek (megint), akiknek semmi igényük az igazságos társadalomra, sőt egyenesen igénylik az igazságtalanságot. Teljesen önzetlenül védenek olyan embereket, akik megmérgezték a fél Földet és akiket Amerikában hosszú évekre lecsuknának.
Kérdező, fogd már fel, a kérdésed az volt, hogy "Németországban most már hivatalosan is bűnözhetnek a befolyásos emberek?" amire a válasz: NEM. És az általad linkelt cikkben sincs semmi, ami ezt jelentené.
Ebben az esetben valószínűleg azért szüntették meg az eljárást, mert az ügyészség látta, hogy nem tudnának rájuk bizonyítani semmit, a vállalat meg a azért fizetett, mert rossz PR volt a még mindig folyamatban lévő nyomozás. Amerikával meg nem tudom miért jössz, ha valahol ott aztán végképp nem jellemző, hogy egy nagyvállalat vezetőit személyesen vonják felellősségre a cég által elkövetett törvénysértésekért. Lásd pl. a Wells Fargo botrány.
Saját magam elég hitelesen meg tudom ítélni, hogy mit is írtam :D
És amiket eddig megpróbáltál belemagyarázni, azoknak ugyanúgy semmi köze nem volt hozzá, mint a kérdésedben megfogalmazott állításnak a linkelt cikkben leírtakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!