Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Dél-Amerikában melyik a...

Dél-Amerikában melyik a legveszélyesebb ország?

Figyelt kérdés
Ahol nagyon magas a bűnözés,alig van munka és sok a gyilkosság
2020. máj. 18. 02:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Venezuela most nagyon rossz helyzetben van. Én őket mondanám. Irdatlan állapotok vannak. Ők rendelkeznek a legtöbb olajjal, mégis soha nem látott infláció söpör végig az országon. Éhezés, orvosi ellátás szinte teljes hiánya. És még sorolhatnám. Pedig kb 10-20 éve még nem volt ilyen rossz ott a helyzet. Ahol éhezés van, ott bűnözés is. Nem hiába hagyta el 4-5 millió ember Venezuelát. Legtöbbjük Kolumbiába ment (ami a drogbárókról volt híres régebben). Szerintem ez mindent elmond.

Venezuela után Bolívia a legveszélyesebb.

2020. máj. 18. 02:53
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Brazilia
2020. máj. 18. 05:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Venezuela leginkább a helyieknek veszélyes vagy ha full lerí rólad h mocsokgazdag vagy mert ott kB 10ezerft a fizetés és 70 ezerft egy kiló rizs...de Brazília egyes részei durvábbak főleg északon, az Uruguayi határ környéke biztonságos... Kolumbia nagyjából Escobár haláláig volt veszélyes igazán azóta sokat javult a helyzet bár drogbárók ma is vannak... Bolívia simán csak kur,a szegény és sok híve van máig az ősi indián vallasoknak
2020. máj. 18. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
A bűnözési statisztikák alapján El Salvador.
2020. máj. 18. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#4-es

El Salvador Közép-Amerikában van

2020. máj. 18. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 Valóban, ezt elnéztem:D
2020. máj. 18. 16:10
 7/7 anonim válasza:
Bolívia
2021. márc. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!