Most hogy az EU benézte a járványkezelést lesznek országok akik kilépnek? Ha igen melyiknek?
Figyelt kérdés
Ugyebár az eu jól mellélőtt ezzel a járványkezeléssel. Az olaszok több mint fele már menne. Lesznek e olyan országok akik kilépnek?
Ha igen kik és kinek a legnagyobb az esélye?
2020. máj. 13. 18:09
A kérdező szavazást indított:
Olaszország
Magyarország
Dánia
Franciaország
Lengyelország
Spanyolország
Görögország
Ausztria
Irország
Egyéb
9 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Szerintem olaszország kilép és esetleg még 1-2 másik ország is
2020. máj. 13. 18:21
2/8 anonim válasza:
Szerintem egyik sem. Szorosabbá fog válni az integráció. Jön az új hidegháború USA+EU <> Kína+BRICS között
3/8 A kérdező kommentje:
#1 szerinted jön az EEÁ
2020. máj. 13. 18:49
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha az olaszok népszavazást tartanának, a többség a kilépés mellett voksolna. (Így aztán tuti, hogy nem lesz népszavazás...) :)
6/8 anonim válasza:
Egyik ország se jelezte, hogy ki akarna lépni, vagy gondolkodna rajta. Az olaszok többsége most EU ellenes, de ha rendeződnek a dolgok, lehiggadnak, ők se szavaznának az EU ellen, mert tudják, hogy több előnye van, mint hátránya. Ahogyan Orbán is imádja az EUt szidni, az embereket ellene uszítani, de azért a támogatásokat kiosztja Mészárosnak meg a haverjainak. Mindig kell egy ellenség. Soros, migránsok vagy az EU. Mikor melyik. Most, hogy migráció nincs, nem lehet azzal riogatni, most Soros meg az EU a "soros".
7/8 anonim válasza:
"Ugyebár az eu jól mellélőtt ezzel a járványkezeléssel."
Ezt honnan szűrted le?
Az olaszok tényleg okolták az EU-t, viszont a valóság az, hogy voltak célok az egészségügy EU-s szintre emelésére, csak azt pont azok az emberek akadályozták meg, akik most a legjobban csapkodták az asztalt, hogy segítsen az EU.
Vagyis ez inkább egy tanulság, hogy az integrációnak milyen előnyei vannak. Így szerintem is komolyabb integrálódás lesz a cél, kilépés helyett.
8/8 anonim válasza:
én a következő kilépésnek a V4-eket gondolom. Igazából értelme is lenne így együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!