A Thomas a gőzmozdony egy kommunistaszellemű mese?
Végülis a vonatoknak egy dolguk van benne, hasznosnak lenni! Dolgoznak aztán alszanak a fűtőházban.
Egyetlen örömük a kövér ellenőr(az elvtárs) boldogsága.
HA nem végzik jól a munkájukat akkor a fütőházba kell maradniuk pár napra , míg egy másik mozdony átveszi a nyomvonalukat. Ezután persze olyan depressziósak lesznek , hogy sokkal keményebben dolgoznak és hónapokig nem követnek el mulasztást.
Kedvelik a Kövér ellenőrt mert jó ember, és nem olvasztja be őket nagyobb vétségek esetén sem , pedig csak a hasznát félti.
Így nevelik a következő generációt a kommunizmus eszméire...
A Thomas a gőzmozdony egy óvodásoknak készült mese.
Aki megpróbál bármiféle ideológiát belemagyarázni, az megrekedt ezen a szinten. Szerintem ne égesd magad ezzel.
#4 Akkor légy óvatos és ne engedd hogy Barbit nézzenek a közeledben, vagy teletabbikat! Ha ott vagy, akkor kapcsolj nekik valamelyik természettudományos csatornára inkább!
De javaslom értsd meg, hogy ezek GYEREKmesék, NEM neked készültek!
mivel fiú ezét nem félek attól hogy Barbiet fog nézni:D
Amúgy nem negedem egyedül tvzni.
jó hogy a mese a gyereknek készült , de bármikor lehet benne olyan jelenet ami miatt kérdez vagy megzavarodi stb.
lehet munkaköri ártalom. de folyton jár az agyam. szerintem egy felnőtt is sokat tanulhat a mesékből csak másként..
csak elgondolkodtam hogy nem -e így nevelik szolgalelkűvé a gyerekeket. aztán ez ragad meg a tudatalattiban később.
és így lesz a sok irányitott gyári munkás.
NYilván az oktatásis számít , de fontos a jó alap.
#8 Ne fokozd! Inkább csinálj mást. Te hülye lettél attól mert Tom és Jerryt néztél, amiben a fekete cseléd még tramplinak van rajzolva aki kiszolgálja a fehér embereket? Elhitted hogy át lehet szaladni a falon, szép, ember formájú lyukat ütve, vagy hogy lehet boling golyóval dobálózni? Neked megártott az amit gyerekkorodban rajzfilmként láttál?
Bár ha folytatod, akkor gyanús lesz, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!