Ha a náci bűnöket elítélik, akkor a demokraták bűneit miért nem?
Ahogy a szólás tartja, utólag mindig könnyű okosnak lenni. Te jobban csináltad volna akkori körülmények között?
'Most épp bevándorlókat telepítenek be sok nyugati, fehér országba, az ottani népek 100 év múlva kisebbségbe kerülnek, ez tkp. genetikai tisztogatást jelent a legfejlettebb emberi rassz ellen.'
Remek, már konteós témák is bekerülnek...
"8, mivel ma is demokráciában élünk, ma is igen sok problémát jelent a rendszer, bár most nincs sok háború. Most épp bevándorlókat telepítenek be sok nyugati, fehér országba, az ottani népek 100 év múlva kisebbségbe kerülnek, ez tkp. genetikai tisztogatást jelent a legfejlettebb emberi rassz ellen. Sok bűncselekményre kerül majd sor. Szíriában polgárháború van (nyugati támogatással már félmillióan meghaltak), Irán ellen szankciók vannak érvényben. A fehér (keresztény) férfiakat egyre inkább üldözik a demokratikus országokban."
Azt nem mondanám, hogy üldöznek minket, de az biztos, hogy nekem fehér, fiatal férfiként nem jár pardon. Engem senkinek nem kell előreengednie az ajtónál, ha hibázok, senki nem fogja nekem elnézni, és értem senki nem fog körmenetet tartani minden évben. De nem is bánom ezt, engem aztán ne tutujgasson senki.
Egyébként kérdező, a probléma végső soron azon múlik, ki mennyire tud szaporodni. Ha gyártanánk a gyerekeket mi is futószalagon, és itt Európában is tömegnyomor lenne, a kutya nem akarna idejönni. Szóval tudod, mi a megoldás. Tessék kiikszelni a kurucot, aztán mindent bele. :D
De te úgy adod elő, mintha szándékoltan, aljas célokkal tennék ezt. Ez attól kissé bonyolultabb. A másik: mit jelentsen a legfejlettebb emberi rassz kifejezésed? Bizonyítani akarod, az européer mindenki másnál különb, vagy mi ez?
Pl. a Soroshoz hasonló emberkék igencsak szándékosan szállítják ide a bevándorlókat, de az egész politikai elit ilyen, pl. Merkel is.
Az európai ember a tudományban, kultúrában sokkal többet tett le az asztalra, itt több ezer éves kultúrák vannak, az élet legtöbb területén domináns az európai ember, sportok, tudományágak, a genetikai sokszínűség miatt nagyon fontos lenne megőrizni Európát, a vonásaink sokkal finomabbak, előnyösebbek, változatosabbak, a kulturális szint sokkal magasabb, pl. nem kövezik meg a nőket, nem esznek patkányt...
"a Soroshoz hasonló emberkék igencsak szándékosan szállítják ide a bevándorlókat,"
Soros nem szállít senkit sehova, hanem az alapítványa ad pénzt azoknak a szervezeteknek, akik ezt teszik.
Soros pénzügyekkel foglalkozik, de biztos ráér itt menekülteket is utaztatni.. :)
A német kormány a jelen helyzetben tevékenyen besegít a görög-török határon az áradat feltartóztatásában és még Merkel anyó a kancellár, így a kijelentésed itt csorbult.
'Az európai ember a tudományban, kultúrában sokkal többet tett le az asztalra, itt több ezer éves kultúrák vannak,'
Ha vetsz egy pillantást az ázsiai térségre, lehet, még régebbi kultúrákat találsz és valószínűleg ott is letettek annyit az asztalra, mint a mi térségünkben. Nagyon eurocentrikus ez a felfogás.
19#
Igen, a Távol-Keleten tényleg tettek le valamit az asztalra.
Na,de mi van Afrikával?Afrika tényleg semmit nem adott a világnak, egyszerűen, csak van és szaporodnak, mint a nyulak.
Ne gyere a gyarmatosítással.
Egyszerű, természet törvénye, akit tudtak gyarmatosítani, az meg is érdemelte, mert gyenge volt.
Ugyanez igaz a gazdaságban is.
Amelyik cég szar termékeket állít elő drágán, az vagy csődbe megy, vagy felvásárolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!