Más országokban újranyitnak az iskolák. Nálunk is ez lesz még ebben a tanévben?
Ahogy írták, nem mindenhol egységesen vannak kiadva a szünetek, országonként eltérő, mikortól-meddig tart a tanév.
A másik, hogy az érettségik május 21-ig tartanak, és most jóval több tanárra lesz szükség, mint egy átlagos évben, mivel ugye kevesebb diák ülhet egy teremben, és ahogy csak lehet szét lesznek osztva. Tehát addig biztosan nem.
Hallottam persze én is olyan pletykákat, hogy június elején kinyitnak, nem tudom, ki és hol olvasta vagy hallotta, én személy szerint arra a két hétre sok értelmét már nem látom. Jobban elhiszem, ha csak szeptembertől vágnának bele.
Más országokban valóban újranyitnak, de ne feledjük, hogy számos ország "előrébb" tart a járványhelyzetben, mint mi, és volt bizony olyan ország is - Dánia - ahol egyáltalán nem örültek az ötletnek, most petíció zajlik az újranyitás ellen.
Kb 99 százalék,hogy szeptembertől lesz csak.
Érettségik után lenne realitás kinyitni az itteni sulikat viszont arra a 2-3 hétre már nem lenne sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!