A náci németország és a tettei a történelemben
anomália, vagy beilleszthető abba?
21/47 A kérdező kommentje:
neked van az, oka ugyanis volt. ok nélkul semmi sincs.
22/47 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés hogy volt e oka ahogy nem is az, hogy megtörtént e egyáltalán, vagy benne volt e a történelemben. vagy nem tudsz értelmezni vagy csak megzavartak egyes válaszolok mellébeszélései.
Hirtelen idehozod az ok-okozati függést?!?
Kérlek NE zavarodj bele jobban!
NE!
2020. ápr. 26. 14:59
Akkor mi a kérdés? Mert már nagyon összevissza beszélsz.
Dönsd el hogy akkor most konkrétan mire vagy kíváncsi, és mire alapozod azt?
2020. ápr. 26. 15:00
25/47 A kérdező kommentje:
te hoztad ide elöző. utolso nekem elég ha csak az válaszol aki ismeri a kérdésben levő szavakat és érti is a kérdést. Ha te belezavarodsz akkor a legjobb ha meg se probálsz válaszolni.
Na...akkor:
A náci Németország és a tettei a történelemben anomália, vagy beilleszthető abba?
A Náci Németország tettei a történelemben rendellenesnek,oda NEM illőnek tekinthető,vagy történelmi eseményeknek?
Válasz:
Történelmi eseménynek tekintendő.
Jó "felé" értelmezem a "kérdésedet"?
2020. ápr. 26. 15:10
A kérdésben lévő szavakat mindenki ismeri, csak épp így összepakolni ezeket a szavakat, ahogy te tetted, ennek nincs sok értelme.
Mit szeretnél megtudni konkrétan?
2020. ápr. 26. 15:14
28/47 A kérdező kommentje:
"rendellenesnek,oda NEM illőnek tekinthető,vagy történelmi eseményeknek" ezt mellébeszélésnek nevezhetjuk, merz az is. egy esemény akár történelmi, akár más, lehet rendellenes és lehet oda nem illő, ahogyan oda illő is lehet. az a tény hogy valami megesik nem azt jelenti, hogy kizárhatjuk, hogy oda nem illő. de szerintem ezt te nagyon is jol tudod, csak azért probálod félremagyaázni, mert nincs valodi ellenérved. Ez egy ismert érvelési hiba, neve is van, ha majd jön valaki aki nem akarja ilyen eszközökkel eröltetni az ellenvéleményt az talán utána is néz majd s beirja ide, mi a neve. Én ebbe a részébe már nem folyok bele, mert igyis ép eléggé belezavarodtak már egyesek ha megemlítettem mást is mint ami a kérdés része. Talán ha nem lesz benne hogy "kérdező" jobban el tudják majd ezek az emberek gondolatban határolni a tartalmakat. Egyenlőre ez a válaszom is csak összezavarhatja őket mert hosszabb két sornál.
29/47 A kérdező kommentje:
27-es tőled azt hogy miért irkálsz egy olyan kérdéshez aminek szerinted nincs értelme.
"27-es tőled azt hogy miért irkálsz egy olyan kérdéshez aminek szerinted nincs értelme"
Mi nem volt világos a válaszomban? Épp azt próbálom kideríteni, hogy mi akart lenni az értelme.
2020. ápr. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések: