Szerintetek nem lenne jó egy profit mentes világnapot tartani és az ebből származó pénzt a fejlődő országoknak adni?
Figyelt kérdés
Most első blikkre 1200 milliárd forintot számoltam alsóhangon, ha az USA és európa összes országa csatlakozna a kezdeményezéshez. Ez egy kontinens teljes felzárkóztatására közel sem elég, de azért elég sok gátat, hidat és egyebet lehet belőle építeni és egyébként is jól járna a világgazdaság azzal, ha kibővülne az afrikai piac (nem mintha máshol ne lennének fejlődő országok, csak most próbálok egyszerűsíteni a dolgon).2020. ápr. 19. 18:33
1/4 anonim válasza:
És te azt hiszed, a harácsoló milliárdos söpredék belemenne ebbe? Hogy akár csak 24 órát is ne tömhesse a zsebeit olyan pénzzel amire semmi szüksége, amiért nem dolgozott meg és aminek másoknál sokkal jobb helye lenne? Ugyan, ne álmodj!
2/4 anonim válasza:
Még ha bele is mennének, akkor sem lenne értelme. Minden segélyt, ami a fejlődő országoknak megy, zsebre tesznek az ottani diktátorok.
3/4 anonim válasza:
Az ötlet jó, de a mani kell mindenkinek, mert az lett a főIsten.
4/4 anonim válasza:
Jó ötlet, de szerinted hány ember menne bele? Mondjuk te odaadnád az egynapi jövedelmedet? Ha igen akkor elismerésem, szerintem találsz bőven mindenféle segély szerveztet akinek elutalhatod akár a teljes havi béredet is. Respect neked, bár én - meg szerintem az emberek 99.999%-a - nem fog hozzád csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!