Ferenc pápa tényleg egy szabadkőműves vezér?
Pár helyen azt olvasni róla, ráadásul kezét csókol a rockefellereknek és a rotschildoknak.
A muszlim látszólag ugyanolyan ember mint mi vagyunk. Ugyanolyat kakil, ugyanúgy kétlábon jár, ugyanúgy kétszemmel lát kettő keze van, egy feje mint nekem és hasonlóan helyezkednek el a testrészei, de aztán mint ha elvágták volna.
A világhoz, mások értékeinek tiszteletében már egészen más a hozzáállásuk.
Nekem eszembe sem jutna bárkit megölni, lefejezni, szögesbombát robbantani amikor elmegyek Egyiptomba piramisokat nézegetni. Ezzel szemben ők ide jönnek és erőszakkal követelőznek, ha nem kapnak meg mindent egyből erőszakkal reagálnak.
Hitetlen kutyának, disznózabáló hitetlen kutyának neveznek minket mert a saját kultúrám szokásait követem a saját otthonomban ezért el akarnak pusztítani, hogy a saját szokásaik szerint tudják kezelni azt ami eddig nekem a biztonságot jelentette, hogy azután a sajátjukként tudják irányítani azt ami eddig nekünk a biztonságot adta, amit a sajátunkként tudtunk kezelni Európa őslakosainak a megelégedésére a saját szokásaik szerint.
Ha nekem nem tetszik, akkor erőszakkal eltakarítanak, mint ahogy ez látszik is az itt végrehajtott erőszakos megnyilvánulásaikból folyamatosan.
Ez az idegen nép nem menekültként jön ide a háború elöl, ők maguk a háború!
Ez az erőszakos, gyerek korukban erőszakra és gyilkolásra tanított népség hódító fiatal katonákból álló beszivárgó hadsereg, ők maguk a harmadik világháború, akik nem segítséget kérni jönnek, hanem földrészt hódítani !
Addig is minden lehetséges helyen bosszút állnak azokon akiktől segélyeket kapnak, robbantanak, gyilkolnak, erőszakolnak és késelnek, autókkal tömegbe hajtanak. Elveszik Európa ősi biztonságát.
Ma nyugaton azt büntetik meg az EU pénzvilág által lefizetett EU vezetői, akik hiányolják a korábbi biztonságot.
Az EU vezetése a betelepített hódító, kontinens foglalók érdekeit támogatja az ösi európai nép érdekeivel szemben.
A aki a rátörő afrikaiakra bármi tapasztalt rosszat próbál mondani azt megbüntetik.
Sajnos már a hódító területfoglaló bevándorlóknak több jogot adnak mint az európai németeknek, akik eddig biztonságban éltek, mert ez lassan itt már nem Európai Unió, hanem Muszlim szultánság lesz!
A muszlimok beszivűrognak a politikai vezetésbe.
Amíg egy európai átlag ember párnak születik általában kettő, esetleg három gyereke, addig a muszlim embernek minimum 6-12 udódja születik és néhány emberöltő után már ők lesznek többen a választásokon és az ő erőszakos valláspolitikájukat kikényszerítik az egyre gyarapodó többségükkel Európa ősi népére és elnyomják az őket korábban még türelemmel elviselő őslakosságot. Majd többségbe kerülve a demokratikus többségre hivatkozba átveszik a vezetést és Európai Muszlim Sejkséget (valami hadonlót) hoznak létre a jelenlegi ősi Európa helyén, az ő idegen szabályaikat ránk kényszerítve.
Lassan megszűnik a mára biztonságától megfosztott gyönyörű ősi keresztény Európa miattuk, a munka nélkül nekik, a milliárdos nyugati bankárok hiteleiből folyósított pénzek miatt eladósodó EU pénzén még jobban meggazdagodnak a most is multimillárdos spekuláns nyugati bankárok, de hiszen erről szól az egész.
Kihasználni az ősi hódító népek hódító, területfoglaló vágyakozásait mert az a nyugati bankárvilágban hiteleket, ezzel pézt generál.
Az meg nekik a pézvilág tetején nem számít, milyen árat fizet ezért a korábban biztonságos fejlődő Európa népe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!