Miért nincs egy összeurópai identitás?
talán mert ahány ország annyi külömböző kultúra és annyi külömböző érdek. Ami a magyaroknak jó az nem biztos hogy jó a németeknek stb.
Az itteni éhbérért való dolgoztatás nekünk nem jó de a nyugatnak meg igen stb.
Miert vagy usa parti?
Azok a legarrogansabbak mindenutt csak háborút robbantanak ki es masokar kenik.
"Ez kellene, egy egyesített Európa."
Ja, meg egyféle nem.
"Úgy hogy mi európaiak vagyunk, büszkék vagyunk rá, sokszinuek vagyunk mégis működik a szupranacionalitás stb. Közös hadsereg, politikailag független az usatol és oroszorszagtol kinatol stb."
"
Úgy hogy mi európaiak vagyunk, büszkék vagyunk rá"
Te csak a magad nevében beszélj. Az hogy a nemzetre büszke vagyok az adott, de gondolom te a nemzetre nem vagy büszke, nem igaz ?
Nono, be ess te is ebbe a hibába... Oroszország Európához tartozik, még akkor is, ha nagyobb része Ázsia...
Te dzsunijósodást akarsz.
"politikailag független az usatol és oroszorszagtol kinatol stb"
Ok, mondj le a Tesláról, a Googleről és az Apple től is akkor. Majd lesz Nokiátok.
Miért lenne?
Van egységes ázsiai, afrikai, vagy amerikai identitás?
Létezik ilyen identitás! Én is inkább európainak tekintem magamat, mint magyarnak.
Mondjuk lehet növelné a magyar identitásomat, ha a magyar kultúrából nem az olyan dolgokat nyomatnák folyton, mint a 19. századi parasztromantika virágmintás giccsekkel, vagy a székely mánia (az "ősi", mindössze 16 éves zászlóval, amit mindenhova ki kell tűzni + az "igazi" csíki sör, ami sajnos pont hogy nem az igazi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!