Orosz vidéken milyen az élet? Sokkal másabb mint egy Moszkva?
Figyelt kérdés
Az európai részére gondolok.2020. ápr. 7. 01:10
1/8 anonim válasza:
Itt Magyarországon is elég nagyok a különbségek régiós szinten.
Akkor gondolj bele, egy Oroszországban milyen különbségek lehetnek, ami 2 kontinensen helyezkedik el..
2/8 anonim válasza:
Én jártam orosz vidéken, éltem is egy ideig
Ha érdekel, írj privátot :)
3/8 anonim válasza:
Nem privátot kell írni mert lehet hogy mást is érdekel. Mindenki írjon ki új kérdést?
4/8 anonim válasza:
3# Azért ez nem annyira közérdekű kérdés, látod, nem nagy itt a tolongás. Asszem leleveleztük még anno a kérdezővel, elvégre ő írta ki a kérdést
5/8 anonim válasza:
NAGYON mas. Pld Sziberiaban meg a varosokban is boven vannak lecekbol epult hazak - es telen a ho szepen becsorog a hazba a lecek kozott.
6/8 anonim válasza:
Moszkva és Szentpétervár két kirakatváros. Ha elmész vidékre vagy valami átlagos kisebb városba, akk az életszínvonal xarabb mint nálunk, kb Ukrajna szintje. Nyilván nem afrikai szegénység van, de Oroszországban még mindig rengeteg olyan falu van, ahol se út se áram például.
7/8 anonim válasza:
Az orosz vidék azért jelenthet pár dolgot attól függően, hogy Kazanyról vagy nyenyec nomádokról beszélünk.
8/8 anonim válasza:
5# nemcsak hogy bőven vannak, falun csak az van.
De még városokban is
Amúgy ha jól van megcsinálva akkor tök hangulatos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!