Boris Johnson felfog épülni? Nem kedveltem sosem de remélem igen. Durva hogy egy komoly vezetőt is így levesz a lábáról ez a korona.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 22:42
11/19 anonim válasza:
" Ez a különbség közted és az ellenségeid között. Nem szeretnék lelketlen lenni, csak őszinte voltam."
Most őszintén bántott téged Boris Johnson vagy mi okod van annyira gyűlölni?
12/19 anonim válasza:
Nem gyűlölöm. De a világ csak szebb hely lesz. Csak mondom, ez az ember milliók halálát vagy szenvedését nézte végig, és úgy egyébként épít rá direktívát. Semmivel sem különb mint mondjuk én, csak éppen Ő valami baleset folytán ehhez hasonló véleményt a Downing street 10-ből fogalmaz meg.
13/19 A kérdező kommentje:
A politikájával nagyon nem értek egyet. Attól viszont még nem akarok neki rosszat. Ez a betegség amúgy sem pártállástól függ. Ezért is szomorú hogy itthon öli egymást a két tábor. A parlamentben is.
Én szegény Rubovszky képviselőt is sajnáltam. Főleg amit a végén tettek vele a szavazáskor.
2020. ápr. 6. 23:47
14/19 anonim válasza:
Mondtam, nem szeretnék lelketlen lenni, de pártállástól függetlenül vannak olyan emberek akik nem hiányoznak senkinek. Például az ilyenek. Vagy az a Rubovszky. Egyébként pedig ők nem éreztek életükben szánalmat senki iránt aki nem ők. Eszemben sincs meghatódni.
15/19 anonim válasza:
El ne higgyetek már h beteg! Propanda! Nem rosszindulatbol mondom! Kutya baja.
16/19 anonim válasza:
#15 jól van, tedd fel az alufólia sisakot
17/19 anonim válasza:
Semmi baja, pedig dagadt is, stresszes életet is él, valószínűleg iszik is rendesen. Azért van intenzíven, mert egy ország vezetője, és elővigyázatossági okokból inkább bevitték
18/19 anonim válasza:
Én iszonyúan nem kedvelem, de mielőbbi gyógyulást kívánok neki (is!)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!