Hogyan okozhat egy kis vírus ekkora közelgő válságot?
Bírom az olyan embereket,akik minden információjukat a tv-böl, facebookról szerzik. Nem csak ebben az idöben, hanem úgy a mindennapokban is. Ülnek a gèp, tv elött, elhisznek mindent, amit ott mondanak, bedölnek minden cikknek, csak mert oda írják, hogy ilyen tudós mondta, amolyan eszes fedezte fel. “Az biztos úgy van, mert hallottam, a tv-ben mondták.”
Elhiszik, terjesztik a baromságot, és még csak elméleti síkon sem képesek elgondolkodni azon, hogy mi van ha nem is igaz mindaz,amit hallanak.
Hogy lehet másképp. Hogy mi csak egy kis porszem vagyunk a világban, amit mások úgy alakítanak, ahogy akarnak.
Hogy úgy alakítanak minket(már akit), ahogy akarnak.
Ezért tart itt a világ, ahol.
31es vagyok.
Utolsónak, köszönöm az információt, de folyamatosan tájékozódok!
Az én hozzászólásom is csak egy volt a sok közül.
Nem vagyok konteós, de Angela Merkel például 2019.09.07-én Vuhanban járt. Furcsa.
A WHO sem javasolta a határok lezárását amikor már nagyon kellett volna.
Nem vagyunk szakértők, de abban megegyezhetünk, hogy össze kellett volna fognia a vilagnak, hogy Kínából ne jusson ki a vírus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!