Szerintetek Peter Pellegrini jó miniszterelnöke volt Szlovákiának? Sajnáljátok hogy lemondott?
Figyelt kérdés
Én elolvastam a facebookon tegnap este a beszédét,szerintem egész jókat mondott,megható volt ahogyan elbúcsúzott.Elolvastam a beszéde alatt több kommentet is,a kommentelők többsége sajnálja hogy elmegy,többen azt szeretnék hogy a koronavírus járvány végéig ő maradjon a miniszterelnök.Szerintetek is jó miniszterelnök volt?Sokat tett a Szlovákiában élő emberekért?Jól kormányzott?2020. márc. 20. 20:38
1/3 anonim válasza:
Én ugyan nem kísérem figyelemmel északi szomszédunk közéletét, de úgy tudom, hogy Fico köréhez tartozik, és helyette vitte a kormányt.
2/3 anonim válasza:
Nem volt jó miniszterelnöke Szlovákiának, attól még, hogy irt egy ilyen negédes beszédet meg amúgy a két éve alatt amúgy is játszotta a cukipofát, a maffiózó Robert Fico bánja volt, aki a gyilkosság után lemondott. Nem igazán sajnálom...
3/3 anonim válasza:
hát ő kb alig volt miniszterelnök, inkább végig Fico bábja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!