Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok, Soros György...

Mit gondoltok, Soros György fejlesztette ki a koronavírust, hogy övé legyen a világ?

Figyelt kérdés
Ez csak egy módszer volt emberi áldozatok révén a meggazdagodáshoz. Ti mit gondoltok a vírusról?

2020. márc. 18. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lassan a Star Wars főgonoszától gonoszabb lett az emberek fejében.
2020. márc. 19. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, és én segítettem kifejleszteni neki a vírust, én segítettem behozni Európába a sok migránst. Tudod mi Gyuri bával imádjuk a káoszt, ez az izgat fel minket.
2020. márc. 20. 19:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Elég furcsának gondolom hogy régebben Európát ajánlották fel a migránsoknak úgy dióhéjban, tehát mondhatni összetömörült a nép Európába, és most nem régiekben jött a koronavírus.....

Azért tartom érdekesnek, mert van bennük összefüggés, Európába összegyüjteni az embereket->Koronavírus pusztítás-> túlnépesedés megoldva.

És hát ki más állna a háttérben mint maga Soros György.

2020. márc. 20. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:

SOROS GYÖRGY!!!

Mit gondoltok, ki más? Európára szabadította a migránsokat, kifejlesztetett egy Covid-19 nevű vírust, majd rábízta az emberekre, hogy terjesszék. Aztán Györgyike ott tartogatja a széfében az ellenanyagot, ha esetleg elkapná. Okos ötlet volt a migráció. A higéniai körülmények miatt nem csoda, hogy elterjedt.

2020. máj. 9. 17:20
 15/19 anonim válasza:

Ez röhej! Ennél ostobább dolgot, ennél hatalmasabb baromságot még soha nem hallottam!

Csak egyet mondjatok meg! Hogyan? HOGYAN?!

2020. jún. 22. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Úszócsaj2!

Szerintem mindenki poénkodott, de ha nem akkor az tényleg durva, hogyan jutott eszükbe i,len baromság

2020. jún. 22. 18:09
 17/19 anonim válasza:
Már nem tudom! Ebben a világban már azt is el tudom képzelni, hogy a Soros-ellenesek efféle összeesküvés-elméleteket szőnek.
2020. jún. 22. 18:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, már egy újabb dologban mesterkedik ezen felül, Black Life Matters, ő mozgatja az egész mozgalmat a háttérben, Donald Trump már figyelmeztette Sorost.
2020. jún. 30. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdezõ, eltévesztetted. Ez nem a "humor" kategória, hanem Külföldi politika. Nemtudom, tudod-e, mi a különbség a kettõ között.
2020. júl. 2. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!