Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha csak pár ezer áldozata van...

Ha csak pár ezer áldozata van a koronavírusnak, akkor miért kell ekkora káoszt csinálni belőle?

Figyelt kérdés
Nem lehetne azt, hogy hagyni végigmenni az országokban és majd úgyis lecsengene magától? Sima influenza járványt se követi ekkora világvége hangulat meg intézkedés. Így viszont csak a gazdaság fog összeomlani, hogy semmi nem működik.

2020. márc. 14. 23:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Apám mennyi doktorált virologusvan itt gyk-n...

Nem fog az emberiség kipusztulni.

Nem fog minden idős meghalni, a 70+évesek körében 15% a halálozási ráta. Sok, de nem 100%!

A tv-ben, a facebook-on elpofázzák minden nap, hogy:

Moss kezet!

Ne vásárolják fel az árukat, mert van, és lesz is étel!

A boltba az emberek tartsanak távolságot!

Csak párat említettem...

Mi van belőle betartva? Javarészt semmi.

Ha egy csöves elkapja, aki 5 éve látott utoljára vizet, akkor mi van?

Ma ( 03.16.) Országosan felvásárolták az idióta pánik betegek a húst, tojást. Minek ..zd meg????????

Mert mindent le..arnak az emberek, főleg mást.

Kínában volt olyan idős, aki 2x is elkapta, és 2x kigyógyult belőle.

Én továbbra se a koronavírus miatt félek.

Hanem attól, nehogy felrúgjak egy pánikoló..szkalapot, aki épp minden húst felvásárol a többi ott lévő elöl.

Kívánom, hogy rohadjon rá minden idiótára amit felvásárol.

2020. márc. 16. 23:55
 22/26 anonim ***** válasza:
63%

#21, Akkor add írásban, adj rá garanciát és mondjuk esküdj meg édesanyád életére, hogy a következő 1-2-3 hónapban is be tudok menni a Tescoba és be tudok vásárolni normálisan.

Ha nem tudod ezt itt megígérni, akkor ne puffogj, hogy én a pénzemből mondjuk 50 ezerből online bevásároltam előre. Vagy mindenből a szokásosnál 6x annyit vettem.

Mert qrvára nem lehet tudni sajnos, hogy mi jön itt még. Legjobb eset az ha semmi és lesz egy kis tartalék későbbre.

2020. márc. 17. 03:35
 23/26 anonim ***** válasza:
56%

...és utoljára leírom. Szabad piac van, senki nem ítélkezhet, meg miből mennyit vegyenek az emberek.

A boltok és az állam korlátozza a kiskereskedelmi mennyiséget és ennyi. Ez nem a civilek dolga. Teljesen természetes, hogy addig vesz az ember amíg tud. A maszkoknál bebizonyosodott hogy lószart jön utánpótlás. Nincs és nem is lesz.

Szóval aki 6 hete okos és elővigyázatos volt, az járt jól. Csak a maszk nem létszükséglet, a kaja viszont igen.

2020. márc. 17. 03:39
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

22., Én írásba adom. Amint csillapodnak a kedélyek (1-2 hét), eltűnnek a "lelkes" vásárlók.

És igaza van az uccsónak; mindenki annyit vesz amennyit akar. Nem tzdhatjuk, hogy magán kívül kiknek viszi (idős szomszéd, nagymama, vagy haza a 9 gyerekének, stb)

2020. márc. 17. 06:06
 25/26 anonim ***** válasza:
75%

én 2 hónapja kerestem maszkot agyon vissza de már akkor sem volt.

Kínában viszont most tekintélyes gyártókapacitás szabadul majd fel, így várható hogy hlyére keresik majd magukat azon a pár milliárd maszkon amit a piacra zúdítanak.

2020. márc. 17. 13:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Először az EÜt töltik majd fel, és az is csak áprilisra várható kb.

Addig ilyen minimális maszkkal kell kihúzni EÜben is. Háziorvosoknak zéró van kb.

2020. márc. 17. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!