Hétfőtől tényleg jön a világkarantén?
Én Angliában élek. Itt hétfőtől minden megy úgy mint ahogy szokott. Reggel mennek oviba, suliba a gyerekek, midnenki megy dolgozni. Az üzletek nyitva lesznek.
Nincs olyan, hogy világkarantén.
" Tegnap terjedt egy perces hangfelvétel hogy OV este 2 hetes orszag és EU karantent jelent be "
Ez nem igaz.
Tegnap volt Orbán beszéde ami elég korrekt volt. Elmondta, hogy milyen csoportokat állitottak össze, hogy az ország ne omoljon össze. Elmondta, hogy gazdaságilag érinteni fogja az országot a koronavírusi krízis. Elmondta, hogy az iskolák, óvodák bezárnak, de távoktatás lesz, így a tanárok bemennek az iskolában, és ők fognak tanítani távoktatásban a diákoknak. Kérte, hogy a gyerekekre ne idő nagyszülők vigyázzanak mert a koronavírus az idősekre nézve a legveszélyesebb. Elmondta, hogy kisebb csoportokban továbbra is lesz gyerekvigyázás, de ha a szülők nyugodtabbak akkor inkább maradjanak ők otthon a kicsikkel. Elmondta, hogy nem kell pánikolni, hiszen a fiatalok ha el is kapjáka koronavírust gyorsan átmegy rajtuk, van aki észre sem veszi. Főkébb 60-70 és még idősebb emberek vann inkább veszélyeztetett helyzetben.
Nem vagyok Fidesz párti , de elég korrekt beszéd volt szerintem. Talán nézni kellett volna, nem pedig hüyleségeket kitalálni.
Orbán csak arról beszélt, hogy melyik haverjait nevezte ki új kamuposztokra további milliárdok elsápolására. Semmi konkrétum nem hangzott el csak az hogy rettegjünk, hogy ne kérdőjelezzük meg a döntéseiket.
Világkarantén, az. Hát hogyne.
Lelki szemeimmel látom magam előtt az etióp kecskepásztort, amint közlik vele, hogy holnaptól bezár a környék egyetlen élelmiszerboltja, mert párezer kilométerrel odébb köhögnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!