A média és a kormányok direkt csinalják a felhajtást a vírus körül, hogy egy gazdasági válságot idézzenek elő?
Olaszországban tegnap óta több, mint 250 új haláleset történt!
Ennyit arról, hogy nem lesz több szerinted!
Igazad van kérdező, szar ügy. Mármint az, ahogy gondolkodsz. „az ember élete nem számít” – látom, a sajátodé sem neked. De felvetném: miért kelljen nekem jobban aggódnom a te életedért, ha látom, hogy téged se érdekel. Van nekem dolgom a saját életemmel, a szeretteim életével, azok védelmével, nemcsak a vírusok, a hülyék ellen is. Ez éppen elég munkát ad, hogy ne a tiéddel foglalkozzam. A tiéddel, aki mindent mástól vársz.
Nincs pánik félelem, ez csak a te kivetítésed. Hatalmas harc van a hülyékkel, köztük a kormány néhány emberével. Érdemes belegondolni (neked nem kell), a környezetünkben mindenütt zárják be az iskolákat. A miniszterelnök nagy mellénnyel tegnap reggel kijelenti, itt nem kell. Mi ügyesek vagyunk. Közben egyetemek ennek ellenére becsuknak, diákjaikat hazaküldik a kollégiumból is. Aztán estére úgy tűnik néhány makacs ember csak beleverte a miniszterelnök tök fejébe, hogy baj van. Tehát eset kijelenti: becsukunk minden iskolát, átállunk a digitális oktatásra. Szakértő egyetemi diákoknak komoly gond ez, pedig naponta csinálják. Nem számít, alsó tagozatos diákok majd átállnak. Digitálisan tanulják a betűvetést is. Hát ilyen nagyszerű miniszterelnökünk van. Hála a hatalmas gondolkodásképtelen tömegnek. Én kezdek azon az állásponton lenni (nagyon kell erőlködnöm, de a józan ész…) szóval jól van ez, legalább hull a férgese. A többi majd csak el lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!