Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A koronavírus "pokolian...

A koronavírus "pokolian szőrnyű" lenne? Igaza lehet a túléltnek?

Figyelt kérdés

Egy brit 24 éves férfi túlélte még a kezdetek idején a vírust, ami azóta tovább mutálódott és még rosszabb is lett. Nem is beszélve, hogy ő fiatal is és nem szenved krónikus betegségben. Mégis elsőre rosszabb az influenzánál

""Hagyományos influenza tünetekkel indult, aztán leállt, majd pár napos pihenők után újra támadt. A 25 éves férfi a 12. napon volt a legrosszabb állapotban, erről így írt az :

„Az influenza megújult erővel támadt újra. Nehezen lélegzem, a felkeléstől és a fürdőszobába kimenéstől már zihálok, és kifáradok. Izzadok, lángolok, szédülök, ráz a hideg. A tévé be van kapcsolva, de nem fogom fel. Ez egy rémálom.

Délutánra úgy érzem, fuldoklom. Soha nem voltam ilyen beteg. Csak kis kortyokat tudok lélegezni, és amikor kifújom, a tüdőmnek olyan hangja van, mint amikor egy papírzacskót gyűrnek össze. Ez nincs rendjén, dokihoz kell mennem. Az orvos tüdőgyulladással diagnosztizál. Ezért van ilyen hangja a tüdőmnek. Egy csomó vizsgálatra elküldtek, hat órán át tartott.” – írja a fiatalember.""

[link]

2020. márc. 6. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%

Már mutálódott igen. Gyengédebb lett...

De ugyanúgy, mint a madárinfluenza, a szárazság, meleg idő legyőzi azt. Nem a hőmérséklet miatt, hanem ezek a vírusok az UV sugárzást nem bírják. Azért nem terjed. A madárinfluenzával is ugyanez a helyzet. Szóval lassan lecseng.

2020. márc. 7. 01:35
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Én 26 évesen voltam bárányhimlős. Az is valami ilyesmi volt.
2020. márc. 7. 03:06
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Én is voltam tüdőgyuszis és orvos nélkül tuléltem,igaz 3 napot aludtam egyhusztomba.
2020. márc. 7. 03:48
 14/20 anonim válasza:
95%

Minden hírportál abból él, hogy Te, kedves Olvasó megnézzed, lássas A REKLÁMOKAT, hirdetéseket. A figyelemért pedig minden eszközt bevet mindegyik.

Szóval don't fos.

2020. márc. 7. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Na ja, egy nyámnyila brit úrifiúcska, aki jó eséllyel sosem élt át nagyobb fájdalmat egy szúnyogcsípésnél, telesírta a sajtót a fájdalmaival, amiből persze pár nap alatt simán felépült és ettől a fél nyugati média pánikriadót fújt. Világröhej ez, de persze megy a jajveszékelés hogy még nagyobb legyen a paranoia.
2020. márc. 7. 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írja: "Antibiotikumot írt fel az orvos, de nem veszem be őket. Félek, hogy rezisztens leszek, és nem működnek majd, ha igazából beteg leszek."

Akkor most nem is volt igazából beteg volt vagy nem? Mit gondol, milyen az, amikor igazából beteg lesz?

Ha fuldoklik a vírustól, amire nem hat persze az antibiotikum, könnyen láthatott az orvos szövődményt és arra írhatta az antibiotikumot, hogy legalább a bacival ne kelljen megküzdenie. Általában nem szokott antibiotikumot szedni, nagyon helyesen, de nagyon gyenge állapotban tüdőgyulladással nyilván nem véletlenül akartak neki adni. Talán hamarabb meggyógyult volna. Vagy ha időben megy orvoshoz.

2020. márc. 7. 16:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Az utolsó rámutatott a legnagyobb csúsztatásra a cikkben. A srácnak valami más baja is volt, ezért szenvedett ennyire. Itt egy magyar koronavírusos lány videója, csak hogy lásd, mennyire "szenved" ő is :)

[link]

2020. márc. 16. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Felszálltam a buszra egy hónapja, nagyon köhögött ott valaki. Elmenekültem, de négy nappal később levágott. Orvos azt mondta, influenza. Gyenge voltam, semmit sem bírtam megcsinálni. Aztán a láz. fájt a baloldalam, a torkom égett. Enni nem tudtam, mintha lett volna a torkomban. Hányás, hasmenés, folyt az orrom. Teljesen levágott. Most már jól vagyok, de mi van, ha nem influenza volt?
2020. márc. 16. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, lehet, hogy nem influenza volt, de biztos, hogy nem koronavírus. Az nem okoz hányást és hasmenést.
2020. márc. 17. 08:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Az jó, akkor valami baci volt.
2020. márc. 17. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!