Amerikai képes lenne likvidálni Kim Dzsong Un-t?
Ha igen akkor miért nem teszi meg?
Ha megtenné mégis akkor mi történne? Észak korea egy szabad és demokratikus országgá válna?
Mert ez nem egy mozifilm.
Fene se tudja hogy mi történne, gyanítom hogy a két Korea egyesülése is nagy hullámokat keltene mindenhol (nem csak Koreában) a két németország egyesítése is hozott egy csomo gondot, pedig ott nem volt akora difi a két ország között mint koreában
Ha megtennék, az ottani vezetésből (ami katonai vezetőkből áll!) valaki átvenné a helyét, hadiállapotot hirdetne ki az USA-val szemben, és azonnal atomtámadással felelne vagy legalábbis próbálna.
Kína és Oroszország azonnal belépne Észak Korea oldalán.
Üdvözöllek a 3. világháborúban!
Meg tudná tenni, de nincs értelme. Kim szerintem elmondta Trumpnak, kb. ezt:
Figyelj ide én Svájcban nőttem fel, úgyhogy tudom milyen a világ. Nem szánt a családom elnöknek, csak azért lettem, mert a bátyám kur...ázással botrányt csinált Japánban, megbilincselték, megszégyenült.
Szépen haladunk kínai, vietnámi utat követve a piacgazdaság felé és majd egyesült Korea lesz, aminek ti lehet hogy annyira nem is örültök. De pár év alatt nem cserélhetjük le a kommunista berendezkedést kapitalistára, mert most a kommunizmus önérzetet ad a népnek, kapitalizmusban meg csak azt éreznék, hogy bizony nagyon szegények a világ más kapitalista országához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!