Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerikai képes lenne likvidáln...

Amerikai képes lenne likvidálni Kim Dzsong Un-t?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért nem teszi meg?

Ha megtenné mégis akkor mi történne? Észak korea egy szabad és demokratikus országgá válna?

2020. febr. 24. 18:55
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Mert ez nem egy mozifilm.

Fene se tudja hogy mi történne, gyanítom hogy a két Korea egyesülése is nagy hullámokat keltene mindenhol (nem csak Koreában) a két németország egyesítése is hozott egy csomo gondot, pedig ott nem volt akora difi a két ország között mint koreában

2020. febr. 24. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amerika és Észak-Korea között nincs hadiállapot. Kim. Dzsong Un észak korea hivatalos vezetője. A nemzetközi politikában a vitákat és politikai berendezkedés körüli véleménykülönbségeket - akár milyen hihetetlen - nem szokás egyszerű gyilkossággal elintézni.
2020. febr. 24. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Ha megtennék, az ottani vezetésből (ami katonai vezetőkből áll!) valaki átvenné a helyét, hadiállapotot hirdetne ki az USA-val szemben, és azonnal atomtámadással felelne vagy legalábbis próbálna.

Kína és Oroszország azonnal belépne Észak Korea oldalán.

Üdvözöllek a 3. világháborúban!

2020. febr. 24. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg tudná tenni, de nincs értelme. Kim szerintem elmondta Trumpnak, kb. ezt:

Figyelj ide én Svájcban nőttem fel, úgyhogy tudom milyen a világ. Nem szánt a családom elnöknek, csak azért lettem, mert a bátyám kur...ázással botrányt csinált Japánban, megbilincselték, megszégyenült.

Szépen haladunk kínai, vietnámi utat követve a piacgazdaság felé és majd egyesült Korea lesz, aminek ti lehet hogy annyira nem is örültök. De pár év alatt nem cserélhetjük le a kommunista berendezkedést kapitalistára, mert most a kommunizmus önérzetet ad a népnek, kapitalizmusban meg csak azt éreznék, hogy bizony nagyon szegények a világ más kapitalista országához képest.

2020. febr. 24. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár amerika rutinos likvidáló, itt azonban biztosan tökön rúgná magát. Ezt ők is tudják.
2020. febr. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!