Miért lett kipécézve a jobboldalon Greta Thunberg?
10-es De miért baj az, ha elüt valakit?
Az nem egyéni döntése, amit elvesz a diktatúra, teljesen mindegy, hogy barna, vörös vagy zöld?
Elvégre a te logikád szerint minden egyéni döntés, abba akkor minden belefér, nem?
Tehát egyéni döntés a bűnözés is vagy egy szerződés be nem tartása is, elvégre is ezek mind az utadban állnak és nem arról, hogy "Hanem arról, hogy élvezd, arról,hogy élj."
Grétácska kötelez mindenkit a saját beteg agyszüleményeinek végrehajtására:
1-greta szerint ne együnk húst,mer csak
2-a radikális greta fanok elkezdenek hőbörögni,teleíni minden a zagyvaságaikal
3-a megvezethető tömegek beveszik a dumát ês elkezdenek tüntetni meg bojkottálni a húsüzemeknél
4-a húsüzem behódil a látszólagos tömegnek
5-én és a húsevők pedig nem fognak húst enni mert greta szerint az nem jó.
Ha greta helyére hitlert írsz a hús helyére meg zsidót kész is a 4.birodalom.
Ez a diktarúra.
Én nem vagyok "oldali", ki se pécéztem, csak belenyomták az arcomba.
Vannak ilyen korú lányaim, ők boldogabbak.
Nem ő a baj, egyszerűen a jobboldaliak nem akarják elfogadni, hogy ez egy valós probléma.
Ehhez a kérdéshez is kik jöttek tőlük, édes istenem. Zsidózó idióták meg szociopaták pl. 10.válasz.
Gyakorlatilag jobboldaliság=önzés
tenni kellene valamit=ők nem teszik míg nincs hasznuk belőle
Hát el is baszarintották a benzint, azóta rosszabbul megy az autó. Lehet a motor is tönkremegy, de majd jól letagadják, hogy nem attól van.
Én csak jókat röhögök:
- mindenki tartsa vissza a fingást, böfögést, főleg a tehenek
- legyünk boldogtalanok, mint Greta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!