Igaz, hogy Harry herceg Meghan hercegné nyomására döntött úgy, hogy vissza lép a királyi családi szerepétől?
Igen.
Meghan hercegné voltam, sziasztok.
Nem igaz.
Szimplán van esze és belátja, hogy mivel az örökösödési sorban előtte van az apja, a testvére és annak gyerekei is, így semmi esélye arra hogy neki kelljen a trónra lépnie. Ezzel szemben tapasztalta - hiszen erről szólt eddig az élete - hogy pontosan ugyanazok a kötelezettségei, ugyanúgy minden percét követi a média, mintha még mindig ő lenne a trónörökös.
Nős, felnőtt ember, akinek nemsokára saját gyerekei is lesznek és nem akarja hogy a királyi cím és hasonlók őket is ugyanúgy korlátozzák. Élni akarja a saját életét végre és nem akarja hogy totál feleslegesen vegzálják ezentúl őket is. Ennyi.
2
a "van esze"-vel nem értek egyet.
Ő volt a "spare", a tartalék, erre többszörösen nem felelt meg a születésénél fogva ráruházott felelősségnek. Szégyen hozott a családra, már rég tisztáznia kellett volna, hogy nem tartozik oda.
Én visszavenném a hercegi címet a feleségétől is, nem is adtam volna meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!