Jamaika és Indonézia milyen kapcsolatban állnak egymással?
Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 22:50
1/7 anonim válasza:
Mindketten tudnak a másikról. :D
3/7 anonim válasza:
Még mindig híznak Tongán a király meg a tuvalui elnök. Én is zabálok, hátha beengednek hozzájuk a sajt-ó-értekezletre, hogy most akkor a közös Izland-Magyar-Tuvalu-Tonga Egyesült Államok alapokmányát megették-e már, vagy kiböfögik, netán szellentik.
Addig szerintem Indonézia visszafogja magát, Ja ma Ica is vár, engemet.
Már-ki
4/7 anonim válasza:
Én őszintén kíváncsi vagyok miért teszel ki naponta 2-3 ilyen lehetetlen kérdést Jamaikáról!
6/7 anonim válasza:
Biztos azért teszi ki, mert várja már Jamaica egyesülését a Magyar Egyesült Államokkal és a kkor Husain néven nyit egy Boltot, egy húsboltot. Ezt várhatja, én megértem.
Már-ki
7/7 anonim válasza:
Szoros kapcsolatban, rendkívül sok közös dolog van köztük! A jamaikaiak szállítanak oda cigit, füvet, Bob Marley albumokat, dedikált pólókat. Cserébe az indonéziaiak különféle különleges speciális fűszereket és növényeket exportálnak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!