Miért népszerű a nyugati országokban a genderizmus?
Mikor lett ennyire felkapva ez a téma? Nem emlékszem rá, hogy 20 évvel ezelőtt ennyire nyomattak vna....
Furcsa ez az egész elképzelés, ugyanis egy ember megszuletik, akkor már el van döntve h milyen nemű. Sőt már előtte eldol meg az anyaméhben.
Mert olyan jólét van náluk, hogy unatkoznak.
Ez a magyarok szerint rossz dolog, pedig szerintem elég jó olyan országban élni, ahol az ember ilyenekkel tud foglalkozni ahelyett, hogy a hónap utolsó hetében már a pénzt kuporgatja.
Már azt sem tudják kínjukban mit csináljanak.
Amúgy engem annyira nem érdekel ha valaki sasnak, vagy hableánynak mondja magát, csak hagyják azokat akiket pont nem érdekel.
"Ez a magyarok szerint rossz dolog, pedig szerintem elég jó olyan országban élni, ahol az ember ilyenekkel tud foglalkozni ahelyett, hogy a hónap utolsó hetében már a pénzt kuporgatja."
Inkább élek egy olyan országban "ahol a hónap utolsó hetébe a pénzt kell kuporgatni",mit egy olyan országba ,ahol ilyen beteges dolgok vannak divatban.
"Ez a magyarok szerint rossz dolog, pedig szerintem elég jó olyan országban élni, ahol az ember ilyenekkel tud foglalkozni ahelyett, hogy a hónap utolsó hetében már a pénzt kuporgatja."
Ebben az esetben ha már olyan színvonalon élnénk te is mennél melleket varratni magadnak? :D
Van egy ilyen mondás az emberi történelem örök körforgásáról," a nehéz idők erős embereket szülnek amelyek elhozzák a szép időket. A szép idők gyenge embereket szülnek amelyek nehéz időket hoznak el"
Na az hogy a szép idők gyenge embereket szülnek ez a korszak van nyugaton jelenleg. A genderizmus meg hagyján de statisztika van arról hogy a fejlett USA ban például aránylag sokkal több a laposföld hívő mint afrikában. Ez azért elég szomorú
"Inkább élek egy olyan országban "ahol a hónap utolsó hetébe a pénzt kell kuporgatni",mit egy olyan országba ,ahol ilyen beteges dolgok vannak divatban."
Ha nem akarod, akkor nem csinálod. Erről szól a liberalizmus. Egyébként akkor nyomorogj, ha neked az tetszik. Bánom is én...
"a nehéz idők erős embereket szülnek amelyek elhozzák a szép időket."
Mint például Sztálin elvtárs?
". Még van egy olyan komoly irányzat is, hogy a kövérség egészséges, és ezt magyarázzák, hogy ugyanolyan egészségesek, és ugyanolyan szépek"
Mégis nekiment mindenki Schobert Norbinak,pedig konzervatívnak nem mondanám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!