Franciaország, Belgium afrikai, Magyarország, Románia, Bulgária, Szerbia cigány jellegű etnikai átalakulása milyen hatással lesz a társadalomra, környezetre, politikára, gazdaságra, kultúrára?
#4-es abszolút jót írt!!
Sajnos, mint láthatjuk, kb 5 évünk van sarkunkra állni és választ adni, tetszik- nem tetszik taknyán-nyálán megnevelni a viselkedésre képtelen személyeket... különben egyre többet engednek meg maguknak ( szerencsére ez a radikalizálódás mostanában elkezdődött)
A gyerekvállalás pedig (annak ellenére, hogy nem vagyok túlzottan fideszfan, sőt...) a mai Magyarországon csak akarat kérdése szerintem, tényleg rengeteg kedvezmény van és minden adott egy normális családalapításhoz, rengeteg támogatás, ingyen bölcsőde, óvoda, tankönyvkedvezmény, babaváró támogatások stb.
Ha a 20as évei elején járó generáció 3-4 gyereket vállalna, bőven visszafordíthatnánk ezt a rossz tendenciát. Ehhez pedig minden segítség megvan szerintem
#4-es abszolút jót írt!!
Sajnos, mint láthatjuk, kb 5 évünk van sarkunkra állni és választ adni, tetszik- nem tetszik takny.n-nyálán megnevelni a viselkedésre képtelen személyeket... különben egyre többet engednek meg maguknak ( szerencsére ez a radikalizálódás mostanában elkezdődött)
A gyerekvállalás pedig (annak ellenére, hogy nem vagyok túlzottan fideszfan, sőt...) a mai Magyarországon csak akarat kérdése szerintem, tényleg rengeteg kedvezmény van és minden adott egy normális családalapításhoz, rengeteg támogatás, ingyen bölcsőde, óvoda, tankönyvkedvezmény, babaváró támogatások stb.
Ha a 20as évei elején járó generáció 3-4 gyereket vállalna, bőven visszafordíthatnánk ezt a rossz tendenciát. Ehhez pedig minden segítség megvan szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!