Svédország vagy Ausztria a fejlettebb ország?
Figyelt kérdés
-2010. júl. 21. 20:07
11/17 anonim válasza:
ma 20:47 lelőtte a poénom, jelzem helyes a mondanivalója!
illetve alkalmas, de már nem így mérik...
13/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 21. 23:45
14/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ahogy azt már sokan írták, ez relatív.
Ausztriára szavaznék, ha gdp-ről és/vagy mezőgazdaságról van szó(mert bár kevés fődjük van, de arra annyi támogatás meg bónusz jár, hogy már énekelnek a krumpliföldek).
Svédországban nem halsz éhen, meg nem leszel hajléktalan + fejlett technológiailag! Ott a szoc.demek. tényleg szocdemek. és jó munkát végeztek.
16/17 anonim válasza:
Gazdaságilag talán Ausztria erősebb, de Svédországban 10-szer jobb az életszínvonal, és az emberek is sokkal boldogabbak.
17/17 anonim válasza:
nemtom , én ausztriában éltem 7 évet és nagyon jól ment nekem és a többi embernek is ,nem tudom svédországban ennél hol lehet magasabb az életszinvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!