Tudtátok, hogy Izraelben ha zsidónak vallod magad és így "megtévesztesz" egy zsidó lányt és az (önszántából) lefekszik veled, de később kiderül, hogy nem is vagy zsidó, akkor elítélnek nemi erőszakért?
2010. júl. 21. 18:57
41/43 anonim válasza:
Nem vagyok zsidó sem vallásilag, sem származásilag. Nem vagyok előítéletes sem. Az, hogy nem is szeretem a zsidókat inkább utó-, mint előítélet. Más néven élettapasztalat. Láttam már eleget. A zsidó lányokkal nincs baj, nem túl szépek, de eddigi tapasztalataim szerint legalább jók az ágyban. Különösen jól tudnak szopni. Az a helyzet, hogy én nem szoktam azt mondani a zsidó lányoknak, hogy izraeli vagyok. Inkább csak mesélek nekik az izraeli utazásaimról. Így még csak nem is kell hazudnom nekik semmit, mielőtt az ágyban kötünk ki. Hány év börtönt érdemlek mindezért?
42/43 clint válasza:
tökminegy, ha nem volt körülmetélve, egyértelműen rasszista alapon volt a letartoztatása. Egyszóval a csaj tudta, hogy nem zsidó, de Izraelnek szúrta a szemét, hogy egy arab bemocskolta a zsidó fajt. Ennyi.
43/43 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy az arab férfiak többsége is körül van metélve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!