3. Világháború? Mit gondoltok?
Sziasztok.
Nem nagyon szoktam olvasgatni ezeket a híreket, így nem is vagyok nagyon ezekkel tisztában, de a bátyám állandóan ezeket mondja. Nos hogy Trump fejbe lövette azt a fóazert, igazából nem hiszem hogy háború lenne belőle, de már egy picit fosok hogy de és mi történne Magyarországon ha ez bekövetkezne? Előre is köszi, és bocsi a fogalmazásért, hülye vagyok ehhez.
Nem lesz világháború.
Már évek óta ezt várja mindenki, de már nagyon unalmas.
Korán reggel így leinni magad :D
Ha igazán érdekel ennek a konfliktusnak a világháborús veszélye, akkor olvasd el az adott linkben a válaszaimat és megláthatod a vonatkozásait nagy vonalakban, vázlatosan, mert azért minden sokkal bonyolultabb a világban, mint hogy pár szóval azt meglehetne magyarázni.
Elég a 30. választól kezdened az olvasást, de onnan már végig, mert nem egyszerre jutott eszembe minden, illetve hogy miként magyarázzam el a szitut. Ha az atomfegyverek veszélyéről írt véleményemre is kíváncsi vagy, azt a 28. válaszban olvashatod.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Iránon kívül mindenkinek 'csak' gazdasági érdekei forognak kockán, így alig hinném, hogy ebből világháborús csinnadratta válhat, de persze azért annak mindig van esélye, ha elenyészően kicsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!