Balosok, liberók, ezeket még jóvá lehet tenni?
Egyre többen térnek vissza eredeti nemükhöz Nyugaton a genderelméletből kiábrándulva, mely sok szakember szerint tudományosan enyhén szólva nem bizonyított. Ezeket az embereket egy életre tönkretették. A bevándorlók körében kb. 1000%-kal több a bűncselekmény, sok áldozata volt és még sokkal több lesz a bevándorlásnak. A ballibek azt mondják, hogy ők ugyanolyanok, mint az európaiak, és integrálódni fognak... Nem integrálódtak. Iránban 80 millió ember él szegénységben a mondvacsinált amerikai szankciók miatt... Az európai őshonos nemzetekre ráerőltetik a liberalizmust, a bevándorlást, 50-100 éven belül a kisebbségbe kerülést.
Ezeket vissza lehet még csinálni? Hogy dolgozzák e tetteiket fel a balliberálisok? És az áldozataik?
Nem fogom rosszul érezni magamat, mert igazi liberálisként nem ugattam be a színházban mellettem ülő transzinak, aki közben megbánta a saját döntését.
Ahogyan azért sem fogok lelkiismeretfurdolást érezni, amiért segítani akartam háborús menekülteken.
Ellenpélda: még nem hallottam liberális iskolalövöldözőről, csakis szélsőjobbosokról maximum. Ti hogyan dolgozzátok fel annak a sok gyereknek a halálát, akik a ti áldozatototok? Éjjelente nem forgolódtok az ágyatokban?
Van egy kis aprócska különbség:
A liberalizmus képviselői jelenleg is demokratikusan vannak megválasztva (bár a te értelmezésedben biztos mindenki libsi, aki nem fideszes, de majd kinövöd ezt a propagandacsinált hazugságot).
Másrészt pedig hogy is van a gyerekgyilkosságokkal? Könnyebben megbírkózól ártatlan kisgyerekek halálával, ha elkerülöd a választ? Nem érzel bűnösséget?
Milyen rendszerszintről beszélsz? Az LMBTQ közösség, ha nem számítod bele a melegeket kevesebb, mint a társadalom 1%-át jelentik. Nincs itt semmiféle rendszerszintűség, csak egy majom vagy a sok közül, aki az se tudja igazán, hogy miről szól a genderelmélet, csak amiért felkapott téma, azt hiszed, hogy olyan sokakat érint.
És megsúgom neked azt az igazából kicsit sem k'rva nagy titkot, hogy
1, a befogadott migránsok nagyrésze igenis menekültnek bizonyult. Hozzájuk verődött egy csomó léhűtő gazdasági bevándorló, de a nagyrészük már elbírált menekültnek számít.
2, Európa már nem akar többet befogadni tőlük, ezért is vagyunk szerződésben Törökországgal
3, a bevándorlók aránya Európában egy lepkefing, kb. 5%, amibe benne vannak a kínaiaktól kezdve az ausztrálokon át a mítikus arabokig. Tehát az, hogy kisebbségbe kerülünk megint csak egy demagóg f'szság.
Az egyetlen dolog, ami szóra érdemes az egész témában az a bűnözés, de ott is csak össze-vissza dobálóztok minden hülye adattal. Tudtad, hogy sokkal több gond van az albánokkal, szerbekkel, macedónokkal és a többi dél-európai népekkel, akik ugyanúgy migránsként jöttek és mutatja ki őket a statisztika? Azért ezt a három népet mondtam, mert annak ellenére, hogy még többet bűnöznek migránsként, minde a szírek és afgánok, ezeknek a csatlakozását az Európai Unióhoz mi még támogatjuk is hivatalosan!
De gondolom ha én azt mondom ezek után, hogy bűnözők vannak minden oldalon, el leszek küldve az anyámba, mert hát, hogy merészelek nem fekete-fehéren látni egy olyan témát, mint a migráció és a liberalizmus gyűlölete?
Ha valamibe beleakarsz kötni hajrá, de már rég felsültél barátom, és nem általam, hanem a valóság által.
A gender és hasonló problémák nagyok, még ha viszonylag keveseket is érint. Életeket tesz tönkre.
A bevándorlók nem menekültek, legtöbbjük nem az első biztonságos országban kap menedéket, a menekültségükről könnyen hazudhatnak, nem lehet bebizonyítani. Már 50 millió körül lehet a számuk. 20 év múlva ez 100 millió lesz, 100 év múlva nagy többségben lesznek a 60 év alattiak között. Londonban pl. rengeteg a savas, késes támadás, melyeket nem európaiak csinálnak. Nem mindegy, hogy 1 gyilkosság van, vagy 10. Még nem sokakat érint, de 1 is több a megengedhetőnél. A kisebb bűncselekmények, no go zónák viszont többeket érintenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!