Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Greta Thunberg ENSZ-es beszédé...

Greta Thunberg ENSZ-es beszédének előadásmódja nem olyan kicsit, mint mikor Hitler meg Mussolini produkálta magát a tömegnek?

Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 17:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%

Greta aspergeres. Vélhetően nem kevés energiájába telt megtanulni tömeg előtt beszélni (ami sok átlagembernek is para, nemhogy neki).

Nagy különbség, hogy valaki „átlagosként”, puszta gonoszságból „produkálja magát a tömegnek”, vagy túllépve a saját korlátain áll ki, és az kicsit „műnek hat”.

2019. dec. 23. 17:05
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor lehet pont azért foglalkozik az egésszel, mert aspergeres és ez a "kattanása". Ha meg nem lenne akkor nem is érdekelné az egész. Persze oké, hogy valid dolgokat mond a világról, de attól még ugyan úgy csak egy nagy freakshow az egész...
2019. dec. 23. 17:13
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
idióta szülei rángatják-betanítják
2019. dec. 23. 17:59
 4/20 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
62%
És amíg egy kislány viselkedésén, intonációján rugóztok, addig se kell komolyan foglalkozni azzal a problémával, hogy az ökoszisztéma valóban és látványosan omlik össze a szemünk előtt.
2019. dec. 23. 18:21
 5/20 anonim ***** válasza:
25%
18:21: az láthatóan nem érdekli a többnyire jobbos trollokat. Eszméletlen, mennyire szánalmasak és mennyi gyűlölet van bennük.
2019. dec. 23. 18:32
 6/20 anonim ***** válasza:
27%

Mérsékelt(sokak szerint szélső) jobboldaliként engem érdekel és a legtöbb dologban igazat adok Greta -nak.

Ott kezdődik a probléma, amikor a túlnépesedésről kezd el beszélni, ami

1. Nálunk, a fejlett világban nem probléma, hiszen az indo -európaiakból pont, hogy túl kevés van. Én egy olyan jövőben hiszek, ahol az indo -europaiak aránya a jelenleginél nagyobb. Én max az indiaiak és afrikaiak számát csökkenteném inkább.

2. Szerintem atomenergiával a széndioxid probléma már most is megoldható lenne. Ha más nem, úgy, hogy mesterségesen állítunk elő oxigént. Én inkább ebbe az irányba mennék.

2019. dec. 23. 19:53
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

"18:21: az láthatóan nem érdekli a többnyire jobbos trollokat. Eszméletlen, mennyire szánalmasak és mennyi gyűlölet van bennük."

Nah én jobber vagyok nekem pl fontos a környezetvédelem és egyet is értek azzal mit a csaj mond ebben a kérdésben, de mi köze a szivárvány színű zászlóknak, bevándorlás támogatásának meg a többinek amivel még parádézik a környezetvédelemhez? Na ezért nem szimpatikus sokaknak mert balos propaganda célokra használják fel és a baloldal kisajátít politikai célokra egy olyan dolgot ami politikától függetlennek kell lennie mert egészséges környezet oldaltól függetlenül mindenki érdeke.

2019. dec. 23. 20:18
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Én se vagyok konzervatív jobboldali, de sokkal szimpatikusabb pl. Boyan Slat, aki érdemben tesz is valamit (és mellesleg nem ennyire irritáló személyiség, amivel csak árt egy jó ügynek).
2019. dec. 23. 20:32
 9/20 anonim ***** válasza:
34%
Greta és Hitler egykutya. Gyűlölködő szélsőséges elemek akik összefogtak a Fidesz ellen.
2019. dec. 23. 21:10
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

"Greta és Hitler egykutya. Gyűlölködő szélsőséges elemek akik összefogtak a Fidesz ellen."

Mintha egyáltalán tudna a fidesz létezéséről. Kisdobosok vagyunk mi még az Európában is, nehogy azt hidd bármi is a fidesz körül forog, max. a mi országunk.

2019. dec. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!