Greta Thunberg ENSZ-es beszédének előadásmódja nem olyan kicsit, mint mikor Hitler meg Mussolini produkálta magát a tömegnek?
Greta aspergeres. Vélhetően nem kevés energiájába telt megtanulni tömeg előtt beszélni (ami sok átlagembernek is para, nemhogy neki).
Nagy különbség, hogy valaki „átlagosként”, puszta gonoszságból „produkálja magát a tömegnek”, vagy túllépve a saját korlátain áll ki, és az kicsit „műnek hat”.
Mérsékelt(sokak szerint szélső) jobboldaliként engem érdekel és a legtöbb dologban igazat adok Greta -nak.
Ott kezdődik a probléma, amikor a túlnépesedésről kezd el beszélni, ami
1. Nálunk, a fejlett világban nem probléma, hiszen az indo -európaiakból pont, hogy túl kevés van. Én egy olyan jövőben hiszek, ahol az indo -europaiak aránya a jelenleginél nagyobb. Én max az indiaiak és afrikaiak számát csökkenteném inkább.
2. Szerintem atomenergiával a széndioxid probléma már most is megoldható lenne. Ha más nem, úgy, hogy mesterségesen állítunk elő oxigént. Én inkább ebbe az irányba mennék.
"18:21: az láthatóan nem érdekli a többnyire jobbos trollokat. Eszméletlen, mennyire szánalmasak és mennyi gyűlölet van bennük."
Nah én jobber vagyok nekem pl fontos a környezetvédelem és egyet is értek azzal mit a csaj mond ebben a kérdésben, de mi köze a szivárvány színű zászlóknak, bevándorlás támogatásának meg a többinek amivel még parádézik a környezetvédelemhez? Na ezért nem szimpatikus sokaknak mert balos propaganda célokra használják fel és a baloldal kisajátít politikai célokra egy olyan dolgot ami politikától függetlennek kell lennie mert egészséges környezet oldaltól függetlenül mindenki érdeke.
"Greta és Hitler egykutya. Gyűlölködő szélsőséges elemek akik összefogtak a Fidesz ellen."
Mintha egyáltalán tudna a fidesz létezéséről. Kisdobosok vagyunk mi még az Európában is, nehogy azt hidd bármi is a fidesz körül forog, max. a mi országunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!