Ez nem gerinctelenség az EU nyugati tagállamai részéről? Vagy ez is egy "európai érték"?
A magyarok meg '68-ban segítettek leverni a csehszlovák forradalmat. Akkor most minden cseh gyűlölje a magyarokat? Mit szólnál hozzá?
Úgy konkrétan hogyan is történik ez a szívás? El tudod mondani, vagy csak használsz szavakat, amit nem értesz?
Én ugyanis úgy látom, az itt lévők maguktól mennek. Leginkább azért, mert úgy látják, céljaikat itt meggátolják. Tudod, ha valaki kimenekül a tűzből, nem azt mondjuk, elszívta őt a hűvös levegő.
"És akkor? Ők tehetnek róla, hogy jobb náluk az élet és a világ minden részéről ott akarnak élni az emberek?"
Nem azt kérdeztem, hogy ott milyen az élet. Ahogy nézem a magyar oktatásnak is megvannak a hiányosságai.
"Úgy konkrétan hogyan is történik ez a szívás? El tudod mondani, vagy csak használsz szavakat, amit nem értesz?"
Akinek nyitva van a szeme és van józan logikája, az nem csak néz, de lát is. Egyébként vettem a fáradtságot, és rákerestem, utánaolvastam. Tudom, hogy ez manapság egyeseknek leküzdhetetlen probléma. Ajánlom az Országos Széchényi Könyvtárat figyelmedbe.
"Nem azt kérdeztem, hogy ott milyen az élet."
Attól még ez a válasz a kérdésedre, hiába vered a seggedet a földhöz, mert neked nem tetszik.
"Akinek nyitva van a szeme és van józan logikája, az nem csak néz, de lát is."
Én eddig úgy tudtam, hogy a ló néz és a csikó lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!