Izrael miért likvidált nyolc polgári személyt is a múltkori célzott likvidálásban?
Két család 8 tagja, köztük kisgyerekek, nők is meghaltak, amikor Izrael lebombázott egy házat, ahol állitólag az Iszlám Dzsihád egyik vezetője volt. Pár napja is meghalt a célpont felesége az egyik ilyen akcióban. Ez nem háborús bűncselekmény? Miért nem kizárólag a célpontot veszik célba, ügyelve az ártatlanok megóvására?
"Ez is egy tipikus cionnáci zsidó érv "
Még mnidig nem értem, hogy hogy lehet valaki egyszerre cionista, és náci.Valaki egyszerre támgoathatja a zsidó nemzetállam létrehozását, miközben kiírtaná őket?Bocsi, csak én ezt nem értem :D
"És? Ettől még a palesztinok ott élnek 1500-2000 éve."
Még mindig nem megállapítható, hogy mi az a palesztin nép.
"A palesztinok azt csinálnak a földjük amit akarnak."
Mondjuk igaz.Gázát is szépen arra használják, hogy rakétákat lőjenek ki onnan Izraelre.Képzelem, ha egy országot kapnának... :)
"Még mnidig nem értem, hogy hogy lehet valaki egyszerre cionista, és náci.Valaki egyszerre támgoathatja a zsidó nemzetállam létrehozását, miközben kiírtaná őket?Bocsi, csak én ezt nem értem :D"
Fogd már fel végre hogy nem csak az náci aki zsidókat gyilkolni. A nácik mindenféle etnikumot üldöztek és tömegesen gyilkoltak amiből egy volt a zsidó nép. És egy zsidó is lehet fasiszta, ahogy a cionista zsidók azok is.
"Még mindig nem megállapítható, hogy mi az a palesztin nép."
Attól hogy letagadod a létezésüket ők még ott vannak és ott is voltak vagy 1500-2000 éve. Vagy szerinted a 600-as évektől a 20. század elejéig lakatlan terület volt? :)
"Mondjuk igaz.Gázát is szépen arra használják, hogy rakétákat lőjenek ki onnan Izraelre.Képzelem, ha egy országot kapnának... :)"
Mondjuk eléggé szánalmas ezt tőled hallani. Izrael néhány évente földig bombázza Gázát, aztán meg azt mondják a hozzád hasonló cionista zsidók hogy milyen lepukkant Gáza. Nem sok gerinc van benned.
"Fogd már fel végre hogy nem csak az náci aki zsidókat gyilkolni. A nácik mindenféle etnikumot üldöztek és tömegesen gyilkoltak amiből egy volt a zsidó nép. És egy zsidó is lehet fasiszta, ahogy a cionista zsidók azok is."
Rendben, tehát akkor szerinted a zsidók/izraeliek/cionisták azon kívül hogy nácik (tehát saját magukat alsóbbrendűnek "fajnak" ítélik), ezen kívül még üldözik a:
- melegeket
- szabadkőműveseket
- cigányokat, lengyeleket
- fogyatékosokat, szellemileg sérülteket
Akkor egy forrást kérnék a fent említett csoportokba tartozó emberek üldözéséről (és arról is, hogy a "cionista náci" Izraelben akkor van-e zsidó különadó, vagy korlátozva van-e a zsidó államban az egyetemen a zsidó hallgatok száma?.
"És egy zsidó is lehet fasiszta"
Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában.
"Attól hogy letagadod a létezésüket ők még ott vannak és ott is voltak vagy 1500-2000 éve. Vagy szerinted a 600-as évektől a 20. század elejéig lakatlan terület volt? :)"
Még mindig nem tudsz semmit sem felmutatni, hogy mi, vagy kik azok a palesztinok.Soha nem volt lakatlan terület, igazad van, zsidók mindig is éltek ott kisebb-nagyobb számban a diaszpóra óta.De ha nekem nem hiszel, akkor nézzünk egy volt palesztin vezetőt:
"The Palestinian people do not exist."
A saját hittársadnak már hiszel? :D
"Izrael néhány évente földig bombázza Gázát, aztán meg azt mondják a hozzád hasonló cionista zsidók hogy milyen lepukkant Gáza."
Miután Gázából rakétákat lövöldöznek ki Izraelre :D Nézzük csak:
Hmm, ez aztán a fejlődés jele :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!