Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Dél Amerika népeiben él a...

Dél Amerika népeiben él a spanyol nemzet tudat, vagy ha lehet messzire elkerülik a spanyolokat, portugálokat?

Figyelt kérdés

Szóval inkább csak nyelvükben spanyolok, amúgy meg ki mondottan dél amerikaiak, az identitásuk közelebb van az őslakosokhoz mint a spanyolokhoz?!

Van aki kint él vagy járt dél Amerikában, mik a tapasztalatok?

2019. nov. 12. 13:39
 1/3 A kérdező kommentje:

Más kérdésnél "fél" választ kaptam de az is jó infó volt.

Szóval hiába "latin amerika" kb csak a nyelv ami össze köti őket, mindegy ország más identitású.

Pl Argentína elég európaias?!

2019. nov. 12. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vegyes. Vannak ott spanyolok, őslakosok, korcsok. Van egy tippem hogy ezek gyűlölik egymást.
2019. nov. 12. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
67%
Én azt tudom, hogy a spanyolok nem nagyon bírják őket. Az amerikaik egy része például már a latinamerikaiakkal azonosítja az európai spanyolokat is. A cenzuson Spanyolországot nem fehér országként jelölték meg :D .
2019. nov. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!