Erdogan Úr egy demokrata politikus a fideszes szavazók értelmezésében?
Igen, de csak az ő értelmezésükben.
Általában véve: nem tekintem demokráciának azt a társadalmat, ahol annak vezetője a választásokat csalással, hazudozással, megvezetéssel, fenyegetéssel, megfélemlítéssel vagy manipulációval nyerte meg, és ezek után zsarnokoskodik az őt megválasztók és az őt meg nem választók fölött időtlen időkig, miközben az első ellene lázadó - vagy csak őt kritizálni merészelő - újságírót, írót, költőt, festőt, szobrászt, géplakatost, nyomdászt és csőszerelőt stb. lelöveti, vagy börtönbe csukja, mindeféle per és ítélet nélkül, vagy úgy kilöki a társadalom peremére, hogy az többé fel nem tud onnan állni.
"Általában véve: nem tekintem demokráciának azt a társadalmat, ahol annak vezetője a választásokat csalással, hazudozással, megvezetéssel, fenyegetéssel, megfélemlítéssel vagy manipulációval nyerte meg"
Akkor a világon sehol nincs demokrácia a te olvasatodban, mert ezek közül valamelyik mindenhol előfordul.
"Akkor a világon sehol nincs demokrácia a te olvasatodban, mert ezek közül valamelyik mindenhol előfordul."
Bár nem nekem írtad, de valóban nincs és soha nem is volt demokrácia sehol a világon, pont ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!