Mit csinál majd Kelet-Európa, miután a Nyugat kalifátussá változott?
Szerintem:
Miután a "fejlett„ nyugat megsemmisült,az orosz,török,magyar,olasz,v4, országok egyesülnek a FÁK(független államok szövetsége) allat.
Ezek után az orosz-európai szövetség visszafoglalja a nyugati muszlim területeket.
Mi visszakapjuk erdélyt,oroszok elfoglalják a muszlim berlint,olaszország elfoglalja spanyolországot,és rend lesz.
Ezután eljö a világbéke.
Valszeg az lesz, amit most is csinálnak a fiúk.
Háború, dzsihad, robbantás.
Kelet-Európa jóval előbb ki fog fogyni a fiatalokból a nyugatra vándorlás miatt, mint ahogy a nyugati országok kalifátussá változzanak.
Egyébként az Európában élő muszlim fiatalok viharos sebességgel adják fel a vallásukat.
Sokat elmond a magyar kultúráról, hogy soha nem arról beszélnek, hogyan fognak minél előbb felzárkózni például Ausztriához, hanem permanens módon arra megy a recska, hogy a másik mikor süllyed már le végre az ő szintjükre.
Ebben benne van minden, amit a magyarokról tudni érdemes.
"Ebben benne van minden, amit a magyarokról tudni érdemes."
Ebben a hozzászólásban meg minden benne van minden, amit a nyugatiakról tudni lehet.
Magyarozni, kollektiven elítélni lehet.
Szánalmas
A szánalmasok azok ti vagytok, fiacskám, ahogy a negyed akkora GDP-tekkel veritek magatokat, hogy ti vagytok a Világ Császárai.
A plogi választás már lefutott. Vagy megint jön valamilyen választás? Vagy miért éledt fel újra ez a migrációs, mind kihalunk, jön a világvége téma? Lemaradtam valamiről?
Vagy a Salvini szimpátia tüntetés az apropó? Salvini ugyan nem akarta hagyni kikötni a hajókat, de ránk (is) tukmálta volna a már ott lévő, vagy egyéb módon bejutó migránsait. Ezt nem tudják a mellette tüntető jóemberek?
"A plogi választás már lefutott. Vagy megint jön valamilyen választás? Vagy miért éledt fel újra ez a migrációs, mind kihalunk, jön a világvége téma? Lemaradtam valamiről?"
A Fidesznek komoly bukta volt ez a választás, főleg Budapesten. Gondolom a fidesz csicskák ezért rákapcsoltak a propagandára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!