A szíreknek törököknek mi bajuk a kurdokkal hogy támadják őket?
"A Szabad Szir hadsereg Törökországot támogatja és részt vesz a katonai akcióban."
Hát ezen nem lepődök meg, mivel mindig is Törökország látta el fegyverrel, pénzzel, kiképzőkkel.
9:28: az ún. Syrian National Army egy a törökök által iszlamistákból összegányolt lázadószervezet, kedves kérdező, nem a hivatalos szír hadsereg.
Egyébként üdvözöljük ismét körünkben 51 %-al a török nagykövetség képviselőjét. Nincs a szultánodnak olyan vállalhatatlan gaztette, amit meg ne védenél, ugye?
Syrian National Army nem iszlamistákból áll. Akikre te gondolsz Idlib tartományban harcolnak a szír kormányerők ellen. Nézz utána jobban.
Mondtam mát hogy nem vagyok a török nagykövetség képviselője. Amúgy jó lenne mert kicsit jobban fizetnek mint a magyar átlag :) Mint mondtam jól ismerem Törökországot, ami nem mondható el a 62%-os fotelharcosról.
"A törökök és a velük szövetséges szírek nem a kurdokat támadják hanem a PYD/YPG nevű szervezet állásait akiket terrorszervezetként tartanak számon."
"Több civil köztük gyerekek is meghaltak a törökök szíriai offenzívájában."
oké, mesélj még.
Látom kérdező kicsit naiv vagy, de segítek. Először is mondj egy olyan háborút amiben nem haltak meg civilek. Aztán, bizonyára nem tudod hogy a PKK terrorszervezet aminek a szíriai fiókszervezete a PYD, több ezer civil haláláért felelős az elmúlt 30 évben. Ezért is tartják számon őket terrorszervezetként.
Persze felmerül a kérdés hogy az általad közölt információ igaz-e, és ha igaz, a török részéről szándékos volt-e.
16:37: kedves propagandista barátom, ki is volt az agresszor? Csak gondoltam, szólok.
Igen jól tennéd, ha elsüllyednél szégyenedben, hogy a világ egyik legundorítóbb diktátorát támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!