Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor tesznek rendet Hong...

Mikor tesznek rendet Hong Kongban? A turisták és az ott élő lakosok többsége nem érzi magát biztonságban mióta erőszakos tüntetők vannak az utcákon

Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Nahát! Csak nem egyenes Hongkongból írsz, hogy ilyen jól tudod, hogy ki nem érzi magát biztonságban és miért? Ha ennyire tájékozott vagy, akkor javíts ki ha nem jól tudom, de ahogy olvastam itt-ott és amennyire a nem-magyar hírekben láttam, az ottani lakosok azok akik tüntetnek és a rendőrök azok akik erőszakosok, nem a tüntetők és a saját szabadságukért tüntetnek. Esetleg nem jól tudom?
2019. okt. 6. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
14:51: mondjuk, a legutóbbi tüntetések elég erőszakosak voltak, ez tény. A metrót azért nem kellett volna felgyújtani, a belvárost sem szétverni. Most már nem is értem, mit akarnak. Kezd egy kicsit olyan lenni a helyzet, mint Franciaországban a sárgamellényesekkel, akik azután is hónapokig törtek-zúztak, hogy teljesítették a követeléseiket. A hongkongi tüntetők fő követelése is teljesült, visszavonták a vitatott törvényt. A helyükben én most már meghúznám magam, mert a Micimackó nem egy Macron, hanem a legautoriterebb vezető Kínában Mao óta, és könnyen rájuk küldheti egy szép napon a néphadsereget.
2019. okt. 6. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
30%

Igaza van a kérdezőnek, a magyarokat is jól helyre kellett volna rakni '56-ban, nem simikézni őket, ahogy történt valójában.

Éljen a kínai-magyar nép megbonthatatlan barátsága! Éljen a kommunista diktatúra!

2019. okt. 6. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

2es minden tüntetésnél keverednek randalirozók a tüntetők közé. Ugyanez volt itthon is, szóval mi aztán igazán nem szólhatunk semmit, ahol magánemberek autóit borogatták, gyujtogatták fel.

A sárgamellényesek tüntetése az hogy franciák tüntetnek, sztrájkolnak, az ott mondhatnánk mindennapi, de egyetértek, az sárgamellényesek amit csináltak annak semmi értelme. Én már azzal se értettem egyet, hogy ekkora felhajtást csinálnak abból, hogy a benzin ára emelkedik, de magunkból indultam ki, nálunk szinte hetente emelkedik 5-10 forinttal, mégsem érdekel senkit, ahogyan az se, hogy az elmúlt 10 évben kb. 50%-kal emelkedett és senki se ment tüntetni, hogy csökkentsék az adótartalmát. De a sárgamellényesek randalirozása más, mint ami Hongkongban folyik. Több millióan mennek ki tüntetni rendszeresen és nem néhányszáz tüntetőről van szó.

2019. okt. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!